Egy új mozgás módszer a negyedes torna (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egy új mozgás módszer a negyedes torna
5. robbyt
2012. júl. 10. 17:28
Érdekes módszer. De vajon működik-e a gyakorlatban? Ezt jó lett volna ha megírja a szerző.
4. Guruljka
2012. jún. 8. 15:06
Ez nem így működik szerintem, az egyes izomcsoportokat nem lehet egymáshoz számolni.
Nem elég ehhez a matek.
3. törpike12
2006. dec. 29. 16:50
én nem értetem ezt a cikket valahogy nem értetem...Most mi van az osztással meg a törtekel ? Ez valahogy nekem nem világos .
2. zsuzso100
2006. dec. 28. 19:08
Jónak tűnik, majd kipróbálom.
Csak én jobban szeretem a videókat, mert akkor legalább úgy érzem nem egyedül szenvedek. :-D
1. hedvig40
2006. dec. 27. 17:13
KIfejlesztettem egy új mozgásmódszert az ún. negyedes tornát. Nekem bevált, hidd el neked is menni fog. Akármilyen legyen is az erőnléted, ez a mozgásfajta mindenképp a jó neked. Ehhez a tornafajtához csupán önmagad ismeréséhez és minimális matematikai tudásra van szükséged.
Ugrás a teljes írásra: Egy új mozgás módszer a negyedes torna
Ugrás a teljes írásra: Egy új mozgás módszer a negyedes torna
További ajánlott fórumok:
- Mozgásterápia kerekes székbe kényszerült mozgáskorlátozottaknak - Milyen lehetőségek és eszközök merülnek fel a gyógytorna mellett?
- Diéta mellett mától torna. A napi mozgás úgy kimaradt....
- Hallottatok már arról a módszerről ami elítéli a hosszú 40 perces tornákat, helyette azt tanácsolja, hogy napi 10-15 perc intenzív mozgás?
- A kezdeti lelkesedésem, hogy majd a mozgás meg a torna segít...
- Ovisoknak játékos torna, mozgás dvd-n? van ilyen?
- Mc Kenzie gyógytorna módszerrel dolgozó gyógytornászt Gödöllő/Veresegyház körzetében tudtok ajánlani?