Egy tipp annak, akinek a babájának csúnya piros, esetleg véres a popója (beszélgetés)
A fiamnak nekem sem volt sosem csúnya a popója
Ez úgy történt hogy most estünk át a háromnapos láz nevű betegségen, és annyira ment a hasa, hogy mindhiába cseréltem sűrűn a pelust elég volt egy pillanat, és már fel is marta.A László kórházban tanították meg ezt a fortélyt, és még azt is mondták, hogy ezekkel a törlőkendőkkel az ember lánya csak elmaszatolja , és nem tisztítja le rendesen.
Hát ezt a fórumot elszúrtam, se cím se téma.
Az lett volna a szándékom hogy segítsek azoknak 1 tanáccsal akinek a babájának csúnya a popója.
Mi nemrég voltunk kórházban és ott többek között a kicsi lányom rettenetesen piros sebes popóját ami volt hogy vérzett is 1 éjszaka alatt rendbe tudtam hozni.Annyira egyszerű, hogy az ember nem is gondolná.Betadine oldatot felhígítunk vízzel:kb fele-fele arányban.Ezután minden egyes tisztába tételnél folyó víz alatt lemossuk a baba popóját,és utána vattával amit belemártunk ebbe az oldatban 1-szer és csak egyszer minden egyes húzás a új vattával legyen.Nem krémezzük, nem púderezzük, csak be csomagoljuk a pelusba, és addig míg piros nagyon vagy sebes, csak ezt kell használni.Nekünk 1 éjszaka elégvolt.Utána Negranomollal kel kenni amíg teljesen nincs rendbe.
További ajánlott fórumok:
- Lengőborda kivétel:Tudtok itthon olyan orvost, aki végez ilyen beavatkozást?Van esetleg valakinek tapasztalata?
- 3, 5 éves lányom nagyon keveset eszik. Van valakinek ötlete? Esetleg másnál is előfordult ez?
- Az anyakönyvi kivonaton kívül hol szerepel még valakinek a vércsoportja? Esetleg honnan, kitől lehetne megtudni?
- 41 napja diétázom, tornázom, de egyszerűen nem mozdul a mérleg, esetleg valakinek tanács?
- Mit ajánlanátok annak az anyukának akinek a 7 hónapos babájának már 5. napja nincs széklete? Mit tegyen? Mit használjon?
- Volt olyan akinek III. fokú VUR-ja volt a babájának és kinőtte? Mire számítsak?