Egy pasi észreveszi, ha a nő színleli az orgazmust? (beszélgetés)
Szia!
És ez neked elég?
Attól függ milyen kapcsolatban vannak.
Az egyéjszakás nem fogja észrevenni, nem is érdekli.
A kezdődő párkapcsolatban, ha őszinték az ágyban is, és odafigyel a partnerére.
Tartós párkapcsolatban, ha odafigyelés érdekli is, hogy a társának is jó legyen, akkor megtanulhatja.
Szerintem nincs olyan nő aki mindig elélvez, biztos volt olyan h eljátszotta már legalább egyszer, csak azért h a pasit megnyugtassa jó volt az együttlét.
Az exemmel szinte minden együttlét alatt volt egy orgazmusom, de nem volt ritka a 3-4.Így tudtam h milyen érzés, h szorít mindenem ez alatt.
Mostani párommal sajnos nagy nehezen jön össze az egy is, sajnos ritkábban is vagyunk együtt, ezért én el szoktam játszani, h jó volt, tudom mocsok dolog, mert inkább meg kellene beszélni h mit csináljon jobban h jobb legyen.
De biztos érzi ha csalok, mert volt h azt mondta most már nem érzi pontosan mikor is élvezek el. Érzi ezt vhogy, csak ezzel ugyanúgy ártunk a párunk önbizalmának, mert csak nem lehet eljátszani az orgazmust, sosem lehet úgy mint az igazi.
Egyrészt, miből venné észre?
Másrészt érdekli-e?
Mert ugye ha szinlel a nő és tapintatos a férfi akkor elkezdi-é faggatni mire a szíészkedés? Mert /szerintem/ a férfi fiziológiája hogy MINDIG teljesíteni kell. Ha nem teljesít nincs sex! Csütörtök van!
Tegye a szivecskéjére nindennő a kezecskéjét!
Ha nem lenne képes a sexre és nem tudna elélvezni minden aktusnál?
5-6-7??? Hijnye! Es szerinted meg sosem jatszotta el...Ertem.
Azt mondjak, hogy amikor egy nonek multiorgazmusai vannak, akkor sok kicsi van, tehat osszesen is csak 1 erossel er fel, vagy tobbszor az orgazmus kozeleben van es ezt nevezi orgazmusnak, nyilvan neki mindegy, hogy 1nagy(igazi) volt neki vagy 7pici nem hiszem, hogy osszessegeben valtoztat, ha szamokkal lovoldozunk, a topik temaja az, hogy a pasi eszreveszi-e.
További ajánlott fórumok:
- A pénisz mérete mennyire befolyásolja a hüvelyi orgazmust?
- Színleltél-e már orgazmust?
- A csikló ingerlése nélkül nő elérhet orgazmust? Érdekelne, ki hogy látja, ill. éli meg
- El lehet érni az orgazmust pusztán a mellek ingerlésével?
- A férjem csak színleli az orgazmust!
- A pasi észreveszi, ha bejön egy lánynak?