Egy négy tagú családnak mit lehet venni? (beszélgetés)
Attól függ mire, én karácsonyra egy komplett családnak egy törölköző készletet csinálok. Vettem sima fehér törölközőket, és keresek anyagdarabot és rá varom, meg akasztót, még sem a snassz, és egyedi:))
Ötlet innen: [link]
Én nagyon kicsi esélyt látok rá, hogy mind a négy embernek közös érdeklődési köre legyen. Jó esetben az egyik örül neki, rosszabb esetben teszik a polcra egyből.Én csak annak veszek könyvet, akiről tudom, hogy el is olvassa, és ismerem az érdeklődési körét. Néha még így is sikerül mellélőni.
Egy ajándékcsomagot vinnék inkább én is. 5-6 ezer ft-ból már lehet olyat összerakni, amiben nem is gagyi cuccok vaannak.
Kártya,társasjáték..mennyi pénzed van rá?
vagy egy szép album,ha kertészkednek,akkor növényes,virágos,vagy várakról,történelemről,sportról valami..mi az érdeklődésük?
Kocsi? :)
Amúgy ez elég kevés infó, hisz közös használatúnak bármit lehet venni, ami nem személyes. Legyen az kenyérpirító, vagy tényleg a kocsi.
Ráadásul árat sem írtál, meg hogy ők kik neked, mennyire közeli a kapcsolat.
További ajánlott fórumok:
- Mennyiből lehet kihozni egy 4 fős családnak egy saját szervezésű horvát nyaralást?
- Milyen ajándékot lehet vinni házszentelőre egy olyan családnak, akiknek mindenük megvan?Jó ötleteket várok :-))))
- Tippeket várok, Pesten hová lehet menni egy családnak, ami nem kerül egy vagyonba? Pl:Állatkert, Csodák palotája, Vidámpark, Margitsziget
- Hogyan lehet segíteni egy családnak, ha elveszítík az apát?
- Győrben hol lehet megszállni pár éjszakára egy négytagú családnak, nem horribilis összegért?
- Székesfehérvár: A város melyik részén érdemes lakást venni gyermekes családnak?