Egy napja vásárolt notebooknak van egy pixel hibája. Kicserélik 3 napon belül? (tudásbázis)
visszavittünk és azt mondták,hogy nincs bent az üzletvezető,majd hétfőn vigyem be újra,mert elvileg nincs visszavétel.
bementünk a Westend-be és ott van egy Fogyasztóvédelemi-s info pult. ott azt mondták,hogy vissza kell,hogy vegyék!
webáruházban rendeltem meg...és a fogyasztóvédelem embere mondta,hogy 8 napon belül bármikor elállhatok a vásárlástól és visszavihetem
Ezeket nem engedik, mert ha nincs kifizetve, és bekapcsolják, akkor használtnak minősül utána, és ha a bekapcsoltató mégsem viszi el bekapcsolás után, akkor ők meg nem tudják eladni.
Nekem ez a 3. laptopom, 3 különböző helyen vettem, és mindegyiknél ez volt.:S
Hát ez marha jó!
Én minden műszaki gépet áram alá helyeztetek, és úgy hozom el.
Aha!
Én ilyen cuccot nem rendelnék, mert az ilyen dolgok tele lehetnek pixelhibával.
Voltunk egyszer nézelődni Párommal egy áruházban, és ott a nagy képernyős tévé közepén kb. 5 cm-es csíkban egy pixel sem működött....
És ezek a majmok meg kirakták.....:D
Szerintem említsd meg. Meg hogy így neked nem kell, kötelesek kicserélni, vagy a vételárat visszaadni.
Jobban jársz, ha a pénzt kapod vissza, és csak egy javaslat: toshibát ne vegyél szerintem.
nem kapcsolta be, rendelésre jött. kibontotta a dobozt és visszacsomizta...ennyi volt!
Szerintetek akkor most mit csináljak? Hívjam fel őket,hogy nem kell a termék és visszavinném?
A pixelhiba bizonyos számban és helyen minőségileg megengedett.
Az, hogy téged zavar, ezzel a gyártó nem foglalkozik.
Ott miért nem kapcsoltátok be a gépet?
Ha nem tetszik, kérd vissza az árát.
Már ha visszaadják....
azaz vigyem vissza és mondjam,hogy nem tetszik,mert.......
közbn olvasgattam a neten és találtam olyat,hogy 3 napig kötelesek visszavenni,ha a vevő meggondolja magát!
Akkor a pixelhibát ne is emlitsem?
További ajánlott fórumok:
- Vettem januárban egy márkás hótaposót szétszakadt hátul a varrásnál, kicserélik szerintetek?
- Csizma probléma... kicserélik?
- Fehérnemű boltban kicserélik a megvett árut? Vagy le lehet vásárolni az árát?
- 4 hónapja vettem egy cipőt, kicserélik nekem?
- Vaterán vásárolt termék, ha az eladó hibájából sérült, akkor mi a teendő?
- Cipőmet mérethiba miatt 3 napon belül kicserélik?