4 hónapja vettem egy cipőt, kicserélik nekem? (tudásbázis)
Szia!!
Na, tegnap visszamentem, és visszavittem a cipőt. Kicsit paráztam, hogy vajon mibe fognak belekötni?! De nem!! Magam is meglepődtem, egy szó nélkül mondták, hogy le lehet vásárolni az árát:) Nagyon megörültem, vettem gyorsan egy ugyan olyat:)
Szóval, én így jártam, szerencsém volt, vagy csak nekik volt jó napjuk:)
Köszike a tanácsot...
Igen, én is ettől félek, és nem is tudom, ezt (nem rendeltetésszerű használat gyanúja)hogyan lehet kivédeni... Egy biztos, magamat ismerve (meg a nagy számat) addig nem megyek el onnan, míg valami megoldást nem találunk. Nekem már az a cipő nem kell. Nincs vele bajom, csak már a másik párja is kezd elválni... Egy ilyen ragasztás ezek szerint kb. 4 hónapig tart, utána mit csinálok?
Én nem 4 hónapra vettem azt az egyébként nagyon kényelmes lábbelit...
Te jártál már esetleg így?
Nem baj, hogy akciós volt??
Szezon váltás volt, vagy mi, mert szeptemberben történt az eset. A cipő műbőr, asszem, nem alkalmi, talán őszi... Lényeg, a lényeg: használtam én, persze míg le nem esett a hó, meg azóta is, ha nincs eső, és hó. 4 hónap alatt elvált hátul a sarkamnál a ragasztás... Elég rendesen lukas, mit szépítsem! Belefér az ujjam. Kérdésem a következő: szerintetek ha megvan a számla, kicserélik, vagy kárpótolnak valahogy?! (annak ellenére hogy akciós volt) Vagy azt mondják majd, hogy nem használtam rendeltetés szerűen?!
Vélemény??
muszáj leírnom a bolt nevét, elnézést: Deichmann.
Remélem jól írtam. Szóval megvettem, mert le volt értékelve. Nem azért mert rossz minőségű volt, hanem mert (gondolom én) már nem volt trendi.
További ajánlott fórumok:
- Kb 2 hónapja vettem magamon észre, hogy amikor írok fölcserélem a betűk sorrendjét. Ez diszlexia?
- Vettem januárban egy márkás hótaposót szétszakadt hátul a varrásnál, kicserélik szerintetek?
- 3 hónapja vettem egy DDR2 RAM-ot, azóta kb. 6-7-szer jelentkezett a kékhalál. Lehet ez az oka?
- Nem megfelelő cipőméret esetén kicserélik a cipőt?
- 15 hós kislányom 1 hónapja tud járni. Nagyon magas a lábfeje, széles a talpa... alig találok rá jó cipőt... melyiket tudjátok ajánlani?
- 4 hónapja szedem a Symiciát, most barnás színű nyálkát vettem észre, lehet ettől?