4 hónapja szedem a Symiciát, most barnás színű nyálkát vettem észre, lehet ettől? (tudásbázis)
4. Szoszkeeee
2016. jún. 12. 11:17
.
3. Szoszkeeee
2016. jún. 11. 13:27
gondoltam, hogy lehet nem jó nekem a tabi..de az miért most jönne ki és ilyen semmilyen jelzéssel kb.. ?
2. Szoszkeeee
2016. jún. 11. 13:25
*4 hónapja szedem a symiciát. eddig nem volt bajom de ezen a héten észrevettem egyszer mikor kitöröltem magam hogy enyhén barnás színű nyálka volt... aztán azután semmi ilyen majd ma megint ilyen enyhén barnás volt.. elvileg majd jövő csütörtöktől jön a 7 nap szünet.
Ilyen sárgás-barnás volt.. semmikép sem folyás, mert ezen a héten egyszer volt ilyen meg ma reggel, de azóta normális színű..
1. Szoszkeeee
2016. jún. 11. 13:24
4 hónapja szedem a symiciát. eddig nem volt bajom de ezen a héten észrevettem egyszer mikor kitöröltem magam hogy enyhén barnás színű nyálka
További ajánlott fórumok:
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Feleségem 4 hónapja külön utakon jár, de a 2 éves kisfiam szinte az egészet végignézi..mit csinálhatnék?
- Sehol nem találok munkát pár hónapja! Van olyan, aki szintén keres és semmi?
- Meddig lehet feljelentést tenni? 3 hónapja pénzt loptak a kártyámról
- Szed-e valaki Citalodep 20mg és Medazepam-Q 10mg tbl-át együtt? Mert én 2 hónapja szedem de ott tartok ahonnan elindultam.