Egy kapcsolatban(szerelemben), meddig lehet hatalmas lángon égni? (tudásbázis)
Ez butaság, csak rajtatok múlik, hogy hagyjátok-e kihunyni. Persze kettőn áll a vásár, ehhez is két ember kell.
Mi 12 éve lángolunk, na nem folyamatosan, de szerintem a szerelemre sem igaz, hogy elmúlik és csak szeretet lesz belőle. Változik, fel-, fellángol aztán kicsit lenyugszik, csak arra kell vigyázni, hogy egy "szint" alá ne menjetek. Rengeteg munka van benne.
Ha szemérmes a párod, akkor meg kell próbálni irányítani, rávezetni!:))
Ehhez meg mi, asszonyok, igen értünk!:)))))
Szerintem!:)
Aki nagyon jól érzi a pérjával magát szex közben, annak szerintem, nagyon sokáig megmarad ez az érzés.
Nosolyogva gondolj mindíg a párodra, és ne kelletlen közeledésnek fogd fel a közeledését!:)
Sziasztok!
Szerintem a nagy lángolás az a legtöbbször hamar el is múlik. Szerintem sokkal mélyebb, igazabb lehet egy hatalmas szeretet a másik iránt, amikor tudod miért szereted, amikor érzed biztonságban vagy mellette, számíthatsz rá, mikor jól működik a kommunikáció...stb. Én azt tapasztaltam,(magamon és másokon is) hogy sokszor úgy vagyunk szerelmesek azt se tudjuk mi van, (mit szeretek én rajta?) sokszor kérdezhetjük, vagy hogy igazából nem is ismerjük...vagy valójában a külseje, tekintete fog meg... Persze biztosan van, hogy évekig tart a szerelem, a lángolás, de szerintem ez ritkább. És ha el is múlik a lángolás, szerintem akkor sem kell minden esetben kétségbe esni.
Nálunk hullámokban jön :) Van mikor kicsit messzebb kerülünk, aztán újra intenzívebb :)
Az tuti, hogy szerelmesek vagyunk egymásba még mindig (10 éve)
Egyszer minden elmúlik, kinél mennyi ideig tart...változó...
Miért kérdezed ?????
Nekem 2 év volt a max.aztán ellaposodott,és ennyi.
Mostani párommal már ez elmúlt,de elég rég óta együtt vagyunk,és azt érzem,néha lángol még,néha hamu.De szeretjük egymást és ez a lényeg:)
Szerintem fantasztikus, ha az ember lángolhat!:)
Ne gondolkozz, inkább éld át/meg a csodát!:)
Öt hónapja dúl a szerelem,(kölcsönösen) ilyennel még soha nem találkoztam.
Valamelyik nap viszont eszebe jutott, hogy meddig "lehet" ezt ilyen intenzíven "csinálni"?
Félek, hogy a nagy lángnak csak hamu lesz a vége, mert elemészti az összes energiánkat ez a nagy lángolás.
Vagy ez butaság?
További ajánlott fórumok:
- Mi jut eszedbe az előző szóról? Gondolkozzuk a szerelemben-párkapcsolatban.
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk