Egy ideje csak a szex körül forognak a gondolataim. Normális ez? (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Szerintem legközelebb ne így tedd ki a kérdésed, hogy normális e vagy mert így csak magadat zavarhatod össze mivel mindenki máshogy értheti azt , hogy normális. Hiszen kinek mi a normális inkább úgy kéne, hogy természetes - e ?
De amúgy szerintem meg normális, természetes igaz nem vagyok doki de lehet csak , hogy azért van veled ez mert kívánod a szexet és gondolati formában jelenik meg amit persze érthetően néha vizualizálva is látunk vagyis elképzelünk , fantáziálgatunk.
Lehet, hogy részben totálisan ki vagy éhezve a szexre de ha nem így van akkor keress fel egy szexuál terapeutát vagy akár keress online formában.
Amúgy meg még azt tudnám javasolni, hogy írjál ki magadból mindent. Minden rossz érzést és negatív rossz gondolatot. Írd ki magadból
Krisztusi kor... hmmm...
Jézus ebben a korban állítólag vízen járt,
meg halottakat támasztott fel.
Én alvásidőben is a szexre gondolok. Ergo nem alszom. :D
Tényleg beteg dolog. :D De egy csomó más függőségem is van ezen kívül, úgy hogy nem oszt, nem szoroz. :/
Nem sok gondod lehet az életedben,ha ez a legnagyobb problémád!
Amúgy,szerintem nem normális...
További ajánlott fórumok:
- A teherbeesés gondolatátol-az első biztos tesztig és onnan tovább..
- Vannak kényszeres cselekvéseid/kényszeres gondolataid? 1.
- Ami a gondolataidban - az körülötted.
- Hogyan deríthetném ki egyik hozzátartozó halálának idejét és körülményeit, valamint hogy hova lett eltemetve?
- Már egy ideje sárgás lepedék borítja a picink nyelvét, közepe körül. Tudja valaki, mi az oka, mi lehet ez?
- Vajon lehet valami előző életbeli kapcsolatunk? Vagy csak azért ez a sok "véletlen", mert annyira körülötte forognak a gondolataim