Egy hete szabadságon van a párom, de folyton a haverjaival iszogat; ez mennyire normális? (beszélgetés)
2,5 meg ket het szabim volt kb. es akkor meg olyanra is buntettek, hogya ketten ucsorogtek egy padon. Meg hazasparrol is tudok, akiket megvagtak fejenkent, mert egyutt mentek a tengerpartra masik varosba, mint ahol laktak.
Par hete kimehet egyutt kendozni a parom a szabadba egy sporttarssal. En orulok neki. Hogy ne bolonduljon meg, neha es alltam be amatorkent. Nekem az nem volt igazi szorakozas, csak csinaltam, mert tudtyam, hogy neki hianyzik.
Ha a szabadsagan vagy szabadnapjan ram hagyna a hazimunkat, talan merges lennek. De ilyet nem csinal.
Es amugy milyen a beosztasa meg a szokasaitok?
Mert ha eddig a "maradj otthon", kijarasi tilalom, meg kutyafile volt, es most utazni sem lehet meg, de elvezi, hogy a haverjaival korzoni megy delutan, este, es nem dogleni otthon, en megertenem.
Mondjuk eltudom képzelni hogy most már lehet teraszozni,vagy kocsma/presszó elé kiülni a cimbikkel,és pótolják a kiesett alkalmakat.
De csak elképzelni tudom.
Egy cseppet sem normális!
Se szeretet se tisztelet.
További ajánlott fórumok:
- Van aki gyerekvállalás helyett a szabadságot választja?
- Jár-e szabadság gyes, gyed után?
- Naturizmus, avagy testi szabadság.)
- Hány nap szabadság jár, ha Gyes után visszamegyek dolgozni?
- Távkapcsolatban nagyobb szabadságot akar, pedig nemsokára összeköltözünk. Hogy viselkedjek?
- Mit jelent számodra a szabadság?