Egy hely, ahol segítenek a gyermeket akaró pároknak (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egy hely, ahol segítenek a gyermeket akaró pároknak
Ránéztem!
Pannon Reprodukciós Intézet a tapolcai neve.Jó Hatékonysággal foglalkoznak szülőkkel,baba után sóvárgókkal.Anyukám Inkontinenciával járt hozzájuk,tehát összetett kezeléseket biztosítanak mindenféle női problémára.Az öcsém nekik köszönheti az első babáját.Bensőséges viszonyt alakítottak ki,évente van babanapjuk,egy pikniknek álcázva...
Sziasztok!
Nem tudom ki hol él,de Tapolcán is volt(és lehet hogy még van is) Meddőségi Centrum.Ott is nagyon jók voltak pár éve....
Szia Zsuzsi!
Köszi a segítséget. Bocsi, hogy még csak most válaszolok. Eddig még nem voltam sehol, de Debrecen Kaáli Intézetet ajánlották és van hozzánk közel.
Te voltál vagy valaki ismerősöd ajánlotta?
Köszike
Puszi.
Éva
Szia,
Van tapasztalatod a Nyírő Gyula kórházban lévő meddőségi központról?
köszi
Szia,
Nem tudom, hogy melyik kórházban voltál de a Budapesti Jánoskórházzal érdemes azért próbálkozni.
Pussz
Zsuzsi
Szia Rubin77!
Köszi a biztatást.
És te november óta nem voltál sehol orvosnál? Csak most fogsz menni, vagy már elindultál ez ügyben? És hová melyik kórházba vagy városba?
Én nem tudom eldönteni, hogy mi legyen. Nekem már van egy 16 éves lányom, és most nagyon vágyom egy kis csöpségre, de közben meg félek is. Na majd csak eldöntjük, hogy mi legyen, de minnél hamarabb el kell dönteni, mert ki megyek az időből.
Szorítok neked is.!!!
Sziasztok!
A mai napon jöttem haza a kórházból volt egy petevezeték átfújásom, ami sajnos nem volt eredményes, mivel mindkét petevezetékem el van záródva és nem tudták átfújni. Az orvosom azt mondta, hogy már csak a lombikprogrammal lehet kisbabám. Én most nagyon elvagyok keseredve.
SZia!
Sok tapasztalatom van meddőségi központokról, ha bármilyen kérdésed, vagy bárkinek valamilyen kérdése lenne nyugodtan kérdezzen bátran, szívesen segítek amiben csak tudok:) Kitartás lányok:)))
sziasztok!!
èn annyit tudok csak mondani hogy èn a pàrommal egy ève pboaltam es mikor pont ovulàcio volt mindig gyakoribb volt az egyuttlèt hogy mègnagyobb legyen az esèly aztàn most valahogy munka faradtsag meg minden nem jott ossze ès hàrom nègy naponta voltunk egyutt akkor is ès egybol terhes maradtam...talàn hogy igy a sperma is megerosodik a fene tudja...
Sziasztok! Senkinek nincs újabb tapasztalata a programmal kapcsolatban?
Vagy úgy általában?
Érdemes hőmérőzni is. Nekem az ovulációs teszt egyszer mutatot egy halvány csíkot.... A doki azt mondta, ne kenődjek el, ez nem azt jelenti feltétlenül, hogy nincs peteérésem.
Azt tanácsolta, hogy mellette hőmérőzzek is. A ciklus első napján érdemes elkezdeni a reggeli/ébredési hőmérséklet mérését. Még egyelőre nem tudok beszámolni eredményről, még csak a 13. napon tartok.
Oké! :)
Eddig egyszer voltunk. Meg egyszer voltam egy leletért, de nem lett volna kötelező bemenni érte.
A peteérést hőmérőzéssel és ovulációs teszttel lehet megállapítani.
De ha ilyan hosszú a ciklusod, érdemes dokit is felkeresni.
Köszi. Jelnleg mi is ebben a cipőben járunk. Vagyis, hogy eddig semmi eltérés vagy probléma nincs. És mégsincs baba. Én egyre inkább félek attól, hogy nálam van komolyabb gond. Az elmúlt években volt petefészek-gyulladásom, és tartok tőle, hogy esetleg összetapadt a petevezetőm. A programban azt mondták, hogy először a hormonvizsgálat, majd ha az is okés, akkor jönnek ezek a feltáró vizsgálatok.
Szóval most erősen reménykedem.
A gyermekvállalás nálunk azonnal az optimális programmmal kezdődött.A férjemet és engem is kivizsgáltak. Semmi eltérést nem tudtak kimutatni, mégsem maradtam terhes.Minden hónapban rémálomként éltem meg a menstruációt.Hőmérőztem, próbálkoztunk a kapott tanácsok szerint.(Kb másfél év.) A férjemmel próbáltam egyezkedni, hogy fogadjunk örökbe egy babát. Nem állt rá rögtön.Néhány hónap múlva abban állapodtunk meg,még 1 évet próbálkozunk és ha akkor semmi megtesszük a szükséges lépéseket.A következő hónapban már áldott állapotban voltam.
Egyébként én nem csak ezért választottam ezt a programot. Örökletes problémám a hasadt ajak. Szerettem volna elkerülni ezt a rendellenességet a gyerekeimnél,így felkerestem a program megálmodóját Czeizel doktort.Nagyon megnyugtatott és az általa javasolt magzatvédő vitamin is jó hatással volt./Kérdezz nyugodtan,szívesen válaszolok./
Szia!
A peteérésed idejét otthon házi módszerrel ovulációs teszttel lehet megállapítani, vagy esetleg hőmérőzéssel (a kettő együtt szerintem még pontosabb).
:))))) Gratulálok!
Megengedsz egy hülye kérdést? Mielőtt elmentetek volna a programra, előtte már próbálkoztatok babával? És ha igen, mennyi ideig? A program segített hozá a két "optimális" gyermekhez? Azaz mondtak/adtak/kivizsgáltak valami olyat, ami miatt addig sikertelenül próbáltátok?
Ne haragudj, hogy ennyi kérdésem van (a védőnőtől már nem merek kérdezni), de ez a program az egyik utolsó szalmaszál - úgy érzem. Utána már meddősségi centrum meg ilyenek várnak ránk.
További ajánlott fórumok:
- Nevel valaki halmozottan sérült gyermeket?
- Pajzsmirigy alulműködéssel lehet-e gyermeket vállalni?
- SpermaJOGOK, avagy a férfiak is dönthessenek, akarnak e gyermeket!
- A világ változott vagy a szülők nevelnek "lazán" gyermeket?!!
- Mennyire segítenek be a nyugdíjas (vagy nem nyugdíjas), de még aktív szüleitek a gyermeke(i)tek mellett elvégzendő háztartási munkákba?
- Hány éves korig lehet gyermeket vállalni?