Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » "Egy élet így nem érhet véget..." fórum

"Egy élet így nem érhet véget..." (beszélgetés)

16. catja larena (válaszként erre: 15. - 6b006fc769)
2010. dec. 2. 22:13
Sokat kell még gondolkodnom, hogyan legyen, nem tudom, sikerül-e még.
15. 6b006fc769 (válaszként erre: 14. - Catja larena)
2010. nov. 29. 16:12

némi idő nem a világ:)

Ha igazán szereted, majd "fogadd vissza" barátnak, mikor ismét barátként közelít

14. catja larena (válaszként erre: 13. - 6b006fc769)
2010. nov. 28. 15:00
Hát nagyon remélem, bár bevallom, nekem is volt egy tombolós időszakom, de nem ennyire, és úgy, hogy soha nem hagytam ott. Nem szeretném elveszíteni, de jelenleg nem látok mást.
2010. nov. 26. 12:36
Majd ha neki is lesz egy komoly kapcsolata, akkor ismét közelebb kerültök egymáshoz. MOst épp azok a "picsás" dolgok érdeklik, amiket írtál:D, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy rossz, vagy más ember lett, csak most egy ilyen időszaka van. Ennek az időszakknak is megvan a maga haszna, nem baj, ha kitombolja magát az ember lánya. A régi értékei ott vannak a felszín alatt:)
2010. nov. 26. 12:27
Én is vesztettem el barátot, akkor fájt, aztán jobb lett.
2010. nov. 26. 12:26
Sajnos én már arra a szintre jutottam el a sok átverés, kihasználás, egyoldalú segítség stb miatt. hogy mindenkinek 1 esélye van nálam és nem több. Ez van.
10. catja larena (válaszként erre: 6. - Geccho)
2010. nov. 25. 22:36
Persze, mindenkinek megvan a saját élete és korlátozni sem akarom, de a találkozások értéke veszett el. Köszönöm a hozzászólásod.
9. catja larena (válaszként erre: 2. - Martin3)
2010. nov. 25. 22:34
Most hagyni kell, hogy maguktól folyjanak a dolgok, nem tudom, hogy mi lesz a vége. Már beleolvastam, azért köszi. Annak hatására bátorodtam fel hogy írok.
8. catja larena (válaszként erre: 3. - Andi6020)
2010. nov. 25. 22:32
Félre ne érts, nem sajnáltatni akarom magam, csak az elidegenedés és az üresség felé nagyon rossz. De amíg nem tudom tisztázni, hogy hol rontottuk el, addig nem tudok mit tenni.
7. Kirizsu (válaszként erre: 1. - Catja larena)
2010. nov. 25. 22:18
40 éves vagyok és nekem 7 éves korom óta van egy legjobb barátnőm. mi is voltunk így és teljesen máshová vitt az élet, van,hogy évekig nem beszélünk, de mégis a mai napig barátnők vagyunk. Ha nagyritkán találkozunk, akkor még mindig megértjük egymást akár szavak nélkül is...a mienk örök barátság, pedig teljesen különbözőek lettünk az elmúlt 33 év során.
2010. nov. 25. 22:17
A barátságot, nem abban mérik milyen gyakran találkoztok, az is természetes, hogy a barátoddal nem egy a baráti köröd, vagy társaságod, mert neki is van saját élete. Ha van barátod, akkor azt szereted, és a barátságot szeretetben és mélyebb kapcsolatban lehet kifejezni. Vannak idöszakok, mikor barátok szem elöl tévesztik egymást, szerintem egy életen át nem nagyon vihetsz végig olyan barátságot, amiben mindennapod része valaki. Az a barátod, akit annak érzed, hidd el fontos vagy neki, csak most épp a saját útját járja és nem biztos, hogy ennek a szakasznak te része vagy, de ha bármikor megoszthatod vele örömöd, bánatod és ezzel életed része és akkor is kitart melletted mikor úgy érzed bárki más elfordulna töled, akkor derül ki milyen barátod. Barátságban is meg kell adni a másik fél számára a szabadságot, nem csak párkapcsolatban.
2010. nov. 25. 22:14
ejjha.. legalább kiírtad magadból!szerintem ne szakítsd meg vele a kapcsolatot, csak hagyd had menjen a maga útján! egyszer majd ha a helyére billennek a hormonok és minden más az életében , talán folytatódik ott a barátság ahol "megszakadt"
2010. nov. 25. 22:14
Fájdalmas lehet. Nekem az volt az egyik legnagyobb csalódásom,amikor a legjobb gyerekkori barátnőm akivel évekig barátnők voltunk és megbeszéltük hogy mindig azok is leszünk, úgy tett mintha nem ismerne meg amikor ugyanabba a gimibe ment mint én. Ő fiatalabb nálam, így később lett középsulis. Rám sem köszönt ott.
2010. nov. 25. 22:13
Mindketten változtatok, és kétfelé ment az életetek. Millió példa van erre, és nem is biztos, hogy ez gond, bármennyire is rossz most neked.
2. martin3 (válaszként erre: 1. - Catja larena)
2010. nov. 25. 22:11

szívemből szóltál...sajnos épp ez van velem és a legjobb(nak hitt) barátnőmmel is...ki vagyok akadva én is, de nem tudok mit tenni, az élet megy tovább, majd lesznek más barátok hidd el...

van olyan fórum, ahol erről írnak, miért tűnnek vagy hova tűnnek el a barátok, olvass bele...

2010. nov. 25. 22:07

Szinte már csak emlékezek... Azok a szép közös élményekre, amik megtörténtek régen.

Az eddig legjobbnak hitt barátnőmet 12 éve ismerem. Kicsiként sokat játszottunk együtt, aztán együtt felvételiztünk középsuliba, itt más-más osztályba kerültünk, de 3 évig úgy látszott, hogy töretlen a barátságunk. Vagy legalább is az én szemem nem akarta észrevenni a problémákat. Kb. egy éve azt vettem észre, hogy megritkultak a találkozások, a beszélgetések, telefonhívások. Ő bekerült egy új társaságba, amivel eleinte nem is volt semmi baj, örültem, hogy megnyílik és bátrabbá válik. Több önbizalma lett, mint ami volt, ahogy mondta: "A szürke kisegér élni kezdett." Nekem már akkor jó ideje állandó kapcsolatom volt/van, de sikerült mindig úgy intézni, hogy nem ütközött ez meg az a program egy-két apró kivételtől eltekintve. Sajátos barátság volt(???) a miénk,nem egy társaságba jártunk szórakozni, de mégis azt éreztem, hogy összetartozok vele. Azt hittem, ez állandó és jó, tévedtem. Megváltozott. Eltűnt benne az, akit szerettem. Aki szeret egyszerű, de életvidám és józan-eszű. Mi lett ebből? Egy plázapicsa, a ruhák, a buli, a hajrá-szinglik, egy más életfelfogás. Ha kellettem, akkor azért kellettem, hogy megint elsírhassa, hogy dobták a randi után, meg nem talál cipőt erre meg erre a partira. Kezdett betelni nálam a pohár, hogy egy állandó lelki szemetes láda vagyok. Ha rákérdezett ugyan, hogy mi van velem, kb. egy-két mondatig jutottam, utána átterelte másra a szót. Nem akarom kisajátítani, de hiányzik. Próbáltam vele beszélni, hogy nem érzem emiatt jól magam. az is felmerült bennem, hogy számára már csak egy teret jelentek, ha menni kellene együtt valahova. Vagy hogy szégyell engem, az aki vagyok. Most már csak meredek magam elé, semmit sem érzek. Ez a legszörnyűbb, amikor egymás mellett álltok, és egyszerűen nincs mit mondanotok a másiknak. Nem akarod már elmondani, fölösleges, úgysem érdekli. Közömbösség. Hogy fajulhat el idáig el egy ennyi éves barátság? Hol van az én őszinte és egyszerű barátnőm? Felköszöntsem-e közelgő névnapján? Nem tudom. A kérdések sokasodnak, de nem tudom, hogy ennyi problémára van-e egyáltalán megoldás. Ennyi lenne és kész? Többet ne keressem? Elfolyik az, amit felépítettünk. Nem akarok vele némaságba burkolózni, de annyiszor próbáltam meg már vele beszélni,hogy fáradok, belefáradok... Vajon ég fontos számára valami kettőnkkel kapcsolatban? Vagy saját magát nem veszi észre, az álomvilágból nem akar felébredni?

Tudom, kicsit hosszúra nyúlt az írásom, de úgy éreztem, ki kell magamból ezt adnom.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook