Egy átlag nőnek mennyi ruhája van? Nadrág? Felső? Pulcsi? Bugyi? Zokni? Melltartó? Szoknya? (beszélgetős fórum)
Hát ezzel én is ugyanígy vagyok:)
Az állandóan hordottakból kevés, a szekrényben pihenőkből sok.
Azt nem tudom,hogy bugyim,meg zoknim mennyi van,sok,szoknyám egy darab,nadrágom öt amit hordok felső sem sokkal több,amit szeretek.
Nekem nagyon kevés ruhám van.Ez nem panasz volt,ennyi elég.De pl zoknim vagy 50 pár van,azokat imádom :)))
Nekem rengeteg van. Cipőből van a legtöbb, aztán felsőből és fehérneműből. Szeretek vásárolni, ez látszik is a ruhatáramon. :D
Nem szereted a szoknyákat?
Nekem felsőből van a legtöbb! :) Nadrágból és pulóverből már kevesebb, de szoknyából is van pár. :) Bugyim rengeteg van. Melltartó nem olyan sok és zoknim is van, de kezdenek kilyukadni, lassan vennem kell majd. Téli zoknim van rendesen, addig kibírom a vásárlást, míg ismét jó idő lesz. :)
penz kerdese es igenye is,kinek a kevesebb,kinek a tobb a normalis,en szeretem ha sok van,s igy nem olyan fejtores ha kimegyek vhova felbirok konnyenn oltozni.
Most nagyon szegénynek érzem magam :(
nadrág: 4 farmer, 2 bársony, 2 szövet, 3 vászon, 7 térd, 3 rövid, 2 vastagon bélelt, 1 cargo
szoknya: 6 mini, 2 alkalmibb, 4 átlag, 2 farmer
ruha: 6 hosszú, 2 rövid
poló: sok
blúz: 5
pulcsi: 10 garbó, 5 sima
fehérnemű: 50 garnitúra, 2 sport melltartó, 20 trikó, 30 bugyi, 2 fűző, 2 harisnyatartó
harisnya: rendeteg mintás, pár egyszínű, 20 combfix, derékmelegítő: 7
zokni: 50 boka, 15 térd, 20 harisnyazokni
dzseki: 5
kabát: 3
kardigán: 5
zakó: 3 csini, 2 farmer
melegítő: 2 garnitúra, 3 nadrág
csizma: 8 magas, 2 lapos, 1 rövidszárú, 2 bakkancs
cipő: 20 lapos, 10 magas
szandál: 2
papucs: 10
klumpa: 2
táska: kb. minden lábbelinek megvan a sajátja, kivéve a feketék.
kalap: 6 téli, 2 átmeneti, 5 nyári
sál, kendő: 20
sapka+sál+kesztyű garni: 3
kesztyű: 5
Nincs olyan ruhám, vagy cipőm ami 15000 forintnál drágább lett volna, átlag 3000 forint/darabbal számolhatok. Általában turis vagy leárazott cuccott veszek, a családtól pedig évek óta csak és kizárólag a kedvenc boltjaimba szóló vásárlási utalványt kapok. Másodállásban avonozok, próbálom abból a jövedelemből fedezni a többit.
2 cicitartó :D amit nem hordok, de rengeteg poló és bugyi :)
Nem tudom, másnak mennyi, nekem biztosan kevesebb, mint amennyit szeretnék. :)
Én már nem ruhákkal fogom telerakni,a szekrényt,pasikkal! :DDDD
Tudtátok h a vásárlás bennünk,a nőkben olyan izgalmat okoz mint a szex?:)
na ezért van tele a szekrényem xD
Nekem most fogyott el!Már egy hete nem vettem semmit,kezd elvonási tünetem lenni!Iszonyatosan rosssz!!!!!!!!
De már a tartalék pénzem is fogy, a hülye ruhák miatt...
überbrutál vagyok ha vásárolok :S főleg ha ruhás részhez érek...
Nehéz lesz...!Egy párszor már én is eldöntöttem,hogy nincs tovább,de aztán mégis elfog a "vágy"!!!:-S
Én turizok meg vaterázok! Ideje lenne abbahagynom...
ezért ez(egy ici-picit) megnyugtató , hogy nem csak én vok ilyen megszállottan westendes...
Nekem nagyon sok,de ez sem feltétlenül jó....:-))
Merre laksz? Van busz a világon! :)
zoknikat tudsz venni kínaiban,5 pár/csomag,350 ft-ért már vannak,és nem rossz minőségűek!Azokat én is ott veszem,mást nem nagyon!Ha itt laknál a közelben,elvinnélek pár helyre,ahol én szoktam vásárolni!Minden boltban ismernek már,jókat szoktam "üzletelni" az eladókkal! :))) Jó vásárló vagyok,úgy is tudják visszatérek,nem nagyon fintorognak! :)))
2 szoknyával gazdagodok és egy nadrággal! :) Eladok-veszek. Felújul a ruhatáram. :) Na meg egy pulcsit is lelicitáltam olcsón, mert abból nekem kevés van. Zoknit kellene vennem, mert csak téli van, a normál zoknik meg kezdenek kilyukadni. :(
Igen nagyon rossz ilyet hallani. De sajnos egyátalán nem egyértelmű ez mindenkinek. :(
Lehet, hogy jót akart, csak nem vette észre, hogy az ellenkezőjét csinálta. Szeretem a feketét és régen is szerettem. Egyszer megvett nekem egy répaszárú, régifajta koptatott fekete farmert, mert hogy fekete. Soha nem szerettem a répaszárút, akár divat volt, akár nem. Alig tudtam kibújni belőle, mert mindig beszorult a lábfejem. :)
Jó, hogy divat a csípőnadrág, mert a magas derekúakat sem szerettem soha. Ha kimegy a divatból, akkor is csípőset fogok venni. :)
További ajánlott fórumok: