Egy 90cm-es kisgyerkőcre, mekkora overáll kell? (tudásbázis kérdés)
Hát ha nem jártok közösségbe akkor elég az 1 is:)
A közösségbe járóktól szoktak kérni bentre egy overallt, a kényelmes öltözködés miatt.Azt viszont bevallom hogy mikor mi jártunk oviba tényleg előnyös volt mert csak fel kellett húzni és nem kellett annyit variálni mint egy sima nadrág-kabát variánál.
Sőt nem volt ki a derekuk.
Szóval én szerettem
Nekünk tavaly 2 volt, de idén csak egy lesz:)
Úgy gondolom ennyi bőven elég. (nem járunk sem oviba, sem bölcsibe)
Overáll meg amúgy is nagy hidegbe kell, hiszen mikor esik a hó, "jóidő" van! -Erre van meleg vízálló nacink, kabátunk:)
Én már megvettem:) Lányom 87 cm. 98-104-es overállt vettem neki. Még kicsit nagy, de télre talán pont jó lesz. Az sem baj, ha nem, mert 5-6 cm-el nagyobb az ujja, az meg simán visszahajtható ill., ha emeli a kezét, nem csúszik fel a nyakáig..
Tavaly 79cm volt, akkor 92-es overállt hordott. (az ujja elég passz volt)
Egyébként pedig az overáll mérete változó. (egy méreten belül is) Számold bele+a csizmát stb. stb. Az is emel valamennyit, ha nem az alja gumis, az pont jó. max. buggyosodik egy kicsit:)
98-104-es hatalmas?
(soha nem tudom eldönteni:D Mert ugye alá kell öltöztetni, ha babakocsiba ül, felvesz az is valamennyit...)
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Egy 35 éves jó megjelenésű, elvált, 2 gyermekes férfinak mekkora esélye van a 20 év körüli nőknél?
- Te bevállalnál egy hosszabb buszos utazást, (kb.1400km) egy 2, 5 éves kisgyerkőccel?
- Te kiengeded a Kisgyerkőcödet az udvarra, ebben a forróságban?
- Miért van az, hogy más kisgyerkőcök haja, nő mint a gomba, az én lányom haja meg, meg sem mozdul?:(
- Két kisgyerkőc mellett dolgozni