Egy 35 éves jó megjelenésű, elvált, 2 gyermekes férfinak mekkora esélye van a 20 év körüli nőknél? (tudásbázis kérdés)
Na persze....:D
Ne olvass már annyi Kiskegyedet! Árt!
Ha kellő anyagiakkal, felső kategóriás autóval rendelkezik a 35 éves, a „csak színtiszta szerelem, anyagiak kizárva” jeligére hemzsegni fognak az ágybetétek!
Csak a két menet közötti szellőztetés közben milyen épületes témákról fogtok beszélni? Milyen tündi-bündi rucit kell venni a kutyuskájának, vagy azért te fizesd be a tilosban parkolási csekkét, mert nem csillám zselés tollal töltötték ki a bünti-cetlit? Most milyen műkörme legyen? Ennyi idősen akarsz menni a dizsibe pezsegni? Nem érzed magad egy ici picit birkoidnak? Egyedül vagy ilyen szellemi rövidgatyás, vagy valaki segít?
Nem mondom, kellemes kihívás egy tinit a nyoszolyóra édesgetni, bugyuszkáját leimádkozni,
de a sperma lerakáson túl rendszerint megáll a dolog. Ugrottam én is álló farokkal 16 éves szájába, de utána rettentően zavart a hülyesége, és csak az elején volt egy picit szórakoztató, ahogy villogott velem a haveri köre előtt, lelkem mélyén én égtem, mint a kalapgyár!
Válások, 10 év „ámokfutás” és kb 20 millióval könnyebben van már némi rálátásom a dolgokra.
Az IGAZI NŐT, ÁLMAIM NŐJÉT - aki lassan 4 éve IGAZI TÁRS - szakadt farmerben, törött, 21 éves Volvo val „szedtem fel” aki csak pár évvel fiatalabb nálam, bearanyozza nyugdíjas napjaimat.
Na most amit én láttam az 3 kategória:
-elvált
-elvált gyerekes apukakeresőben
-kétségbeesetten gyereket akaró
Az első és a harmadik kombinálódhat.
Illetve van a meggyőződésből szingli, na hozzájuk meg a jóisten pénze sem elég.
Ha egy 35 körüli pasi 20 év körüli lányt akar, azzal van egy kis gáz(szerintem)
Nem elég érett egy 30-ashoz?
Azt nem tudom, de a 30-35 eves noknel biztos tobb.
A gyerkocok utan fizetendo tartasdij jocskan levesz a jo megjelenesbol.
Szóval hagytad magad?!?!?! Mégis, mire gondoltál?
Mit vártál egy 30 évvel fiatalabb nőtől?
Naná....
Majd mos, főz, vasal, takarít, mosogat, stb... :D:D
További ajánlott fórumok:
- Három- és több gyermekes anyukák beszélgessünk!
- Szepesi Nikolett botránykönyve már megjelenéskor toplistás. Mi a te véleményed a témáról, a lányról?
- Aki szintén várja a "műhús" (sejtekből előállított) megjelenését a boltokban
- Miért ér többet egy gyermek egy több gyermekes családban?
- Egy gyermekes szülők
- Kíváncsi lennék, hogy a fiú gyermekes anyukák hány éves korban tapasztalták fiúknál a hónajszőrzet megjelenését?