Egy 15 hónapos babának naponta hány órát kell aludnia, mi az ami már sok, vagy esetleg kevés? (tudásbázis)
A nagylanyom 15 hosan meg ketszer aludt egy nap.A kicsi egyszer sem!
Egyen es energiaszint fuggo! :))
Szerintem nincs olyan hogy tul sok vagy tul keves!
Hát az én lányom amíg többször aludnia kellett volna akkor rosszul aludt. Most már csak egyszer alszik délután.
Ha nem zörgetik bömböltetik fel a felső szomszédok akkor 2-3 órát.
Éjjel 9-től 6-ig akkor lehúzza a tejcit, majd visszaalszik pillanatok alatt 8-ig.
Nagyon jó baba :)De a duracell nyuszit is kenterbe veri olyan nyüzsi. Néha már abba is elfáradok, hogy loholok utána, már megint mit ránt le, mit eszik be stb... (ja gipszes vagyok így még nehezebb)
sziasztok!
hát akkor az én gyerekem iszonyú keveset alszik. napközben örülök ha fél órát alszik, éjjel meg 9 után tudom elaltatni, és utána rengetegszer felébred és van hogy fél órán keresztül nyűglődik, míg visszaalszik. reggel 6tól meg már teljesen fent van.
Az én lányom éjszaka egyhuzamban 12 órát alszik, napközben meg 2 órát, de van amikor 3-at is....
De szerintem ritka jó gyerekem van:)
Az én fiam úgy 1,5-2 órát aludt,és éjjel fennt volt vagy 10x :) amikor 15 hós volt.
Most 21 hónapos lesz és délután alszik 2-3 órát,éjjel pedig 1x-2x kell.
További ajánlott fórumok:
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Szerintetek mire érdemes ma vállalkozni, aminek van esetleg valami jövője is?
- Testkontroll vki esetleg?
- Kb. mennyit és mikor kell aludnia egy 12 hós babának?
- Mennyi folyadékot kell fogyasztani naponta az 1 éves babának?
- Milyen finom teákat lehet adni 4 hónapos kortól a babának? Mennyit naponta és mire jó?