Egri vagy Eger környékén élő nők, barátkozzunk. (beszélgetés)
Tévedsz kedves. Ne aggódj. A saját fórumába azt ír, amit akar. Ha nem tetszik, majd nem beszélgetek vele tovább. Ennyi. Ez az ő fóruma, ő határozza meg, hogy miről folyik a beszélgetés.
Ez nem jött be!
Dehogynem ismertelek meg. :))
Nem mentem le, itt ma reggel elkezdte, talán holnap már nem esik.
Főztem, ill. sütöttem rántott káposztát és mellé krumplit ebédre. Maradt még belőle egy evésre való, jó lesz holnapra.
Bekajáltam, majd most pihenek egy sort. Majd délután valamikor még előkerülök.
Egy kicsit idősebb vagyok nálad, és eléggé távol élek tőled, így a közös program nem igazán fog összejönni. De azért szívesen beszélgetek veled bármiről, ami éppen adódik. Legyen az időjárás, sütés-főzés, napi események. Talán majd csatlakoznak mások is.
Itt nálunk most betyárul beborult, lóg az eső lába. Pedig még ma is menni akartam ide-oda. Szerencsére hideg még nincs. Meglehet, hogy csak összekapom magamat, talán sikerül nem megáznom.
Nálad mi újság?
További ajánlott fórumok:
- Milyen szállást ajánlanátok Eger és környékén?
- Olyan 1998 környékén volt nagy szám egy olyan videoklip amiben 3 néger (félvér) csaj énekelt terepmintás cuccban.Tudja valaki kik lehettek?
- Eger környékén hol van még népszerű, ismert kirándulóhely a szilvásváradi Fátyol-vízesésen kívül?
- Eger környékén hová érdemes el látogatni?
- Miskolc, Eger környékén hol van olyan játszóház, ahol a szülő is használhatja a várat, labirintust?
- Vki tud esetleg fogtechnikus szakképzést Miskolc vagy Eger környékén?