Égő érzés a kézfejen, mitől lehet? (tudásbázis)
10. Pödike (válaszként erre: 1. - Linella7)
2013. szept. 28. 10:33
Próbáld ki a LIPOBSE krémet. Nekem ez használt.
9. kszb (válaszként erre: 1. - Linella7)
2013. szept. 28. 10:09
ekcéma. A száraz, forró levegőről kiszárad a bőröd, ez az oka. Alaposan krémezd minden nap, zsíros, tápláló krémmel este, lefekvés előtt nap közben meg hidratálóval.
8. 25800e2d09 (válaszként erre: 7. - Linella7)
2013. szept. 28. 10:07
én azért megnézetném ortopéd orvossal vagy reumatológussal.. biztos ami biztos.
7. Linella7 (válaszként erre: 5. - 25800e2d09)
2013. szept. 28. 10:04
Sokat fogok forró dolgokat :D Ahogy pakolom a tálcára ki a pékárut.És már nem bírja a kezem a meleget egyáltalán. Mozgatni is alig birom a kezem. 2x akkorák az ujjaim mint voltak.
6. Linella7
2013. szept. 28. 10:02
Köszönöm kipróbálom a shea vajat kezelésre. Szerintem is valami hasonló lehet a dologban, hogy felborult a bél-hüvelyflóra. Vérvételen voltam 1 hónapja talán, nagyon magas volt a baktériumszám a véremben de a doki megnyugtatott hogy az nem számít.. Volt bőrgombám hálisten elmúlt már. De lehet ez is az.. De akkor ha nem dolgozom akkor is olyan lenne.
5. 25800e2d09
2013. szept. 28. 10:00
viccen kívül, egyébként hőérzékenység lehet, az ízületek bedurranhatnak az erőltetéstől és a meleg meg lehet rátesz egy lapáttal :S
4. 25800e2d09
2013. szept. 28. 09:59
vedd le róla a vasalót!! :D
3. iemma
2013. szept. 28. 09:57
Amúgy, igen, ha felborul a helyes bél ill. hüvelyflóra, akkor az a bőrön is megjelenhet. A candida is alattomos, okozhatja az is szerintem.
2. iemma (válaszként erre: 1. - Linella7)
2013. szept. 28. 09:55
Érdemes egy allergia tesztet csináltatni. Amúgy nekem is szokott ilyen lenni évente 2-3-szor. Ilyenkor a meleg víz is fáj. Én shea vajjal kenegettem és hamar rendbe jött.
1. Linella7
2013. szept. 28. 09:53
Sziasztok! Egy pékségben dolgozom és a kézfejem teljesen bepirosodik munka közben. Száraz lesz, bedagad.Alig birom mozgatni.Kis piros csíkok jelennek meg, olyan mintha kiakarna repedezni. Amikor épp nem dolgozom akkor semmi problémám nincs vele. A melegtől is nagyon ég ha már meglehelem fájdalmat okoz.Így idővel erősödtek ezek a tünetek. Lehet fém vagy egyéb allergiám van? Vagy bőrgomba lehet? De akkor viszketne is... És itthon elmúlik..
További ajánlott fórumok:
- Pecsételő vérzés mitől lehet?
- Mikor este lekapcslom a villanyt, TV-t mindig az az érzésem valaki van a szobában.Mitől lehet ez?HOgyan szüntessem meg?
- Menzesz előtti pecsételő vérzés mitől lehet?
- Mitől lehetnek vörös kiütések a kézfejen?
- Kézfejen sok gépeléstől fájó, dudorodó erek... mit lehet tenni/venni/enni ellene?
- Mitől lehetnek csomók a kézfejen?