Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Egészségtelen étel fórum

Egészségtelen étel (beszélgetés)

1 2 3
76. libikóka (válaszként erre: 75. - Vigyefene)
jan. 16. 20:03

👍😄

Szépek

75. vigyefene (válaszként erre: 73. - Libikóka)
jan. 16. 20:00

Kék tojás illik hozzá.

[link]

74. globus (válaszként erre: 73. - Libikóka)
jan. 16. 19:48
🤣🤣
73. libikóka (válaszként erre: 72. - Globus)
jan. 16. 19:35
Most nézegetek lila krumplit, ültetni,,minden krumplit ízletesnek írnak:)
72. globus (válaszként erre: 71. - 55Judit)
jan. 16. 18:44
Lehet, hogy mégis megéri megkóstolni. Montanát nagyon ízletesként jellemzi.
71. 55Judit (válaszként erre: 70. - Globus)
jan. 16. 18:36

Nahát, tényleg!

Utána is néztem, látom van sárga és piros krumpli, dupla áron a megszokottnál, de lehet csak azért bio. Viszont már vetőmagja is kapható mindkét fajtának. Ezt meg hogy csinálták?

70. globus (válaszként erre: 39. - Kacsahercegno)
jan. 16. 18:18

Ma láttam a sparos szórólapban: bio szénhidrátcsökkentett krumpli...miféle génmódosításon megy át?

Szárazbab származási helye Egyiptom, Etiópia, USA.

69. 55Judit (válaszként erre: 68. - Tumbo2)
jan. 16. 09:34
De milyen finom az! Jó sok fokhagymával! Én is nagyon szeretem. Most hagyjuk figyelmen kívül hogy a szénhidrát zsírral kombinálva emésztés szempontjából a legrosszabb választás.
68. tumbo2 (válaszként erre: 63. - Eunuch)
jan. 16. 09:18
tegnap ettem margarinos kenyeret,más nem volt itthon.ezer éve nem ettem.lusta voltam főzni
67. 55Judit (válaszként erre: 64. - Globus)
jan. 16. 08:41
Nekem nem ér annyit hogy sokadjára is feszkót csinálajk magamnak. Elfogadtam hogy meghaladja a képességeimet minden téren. Amúgy sem eszek már napi szinten kenyeret, kisérletezek a kiváltásával, de sajnos a glutén függőséget okoz. Bármilyen finom a helyettesítő, kívánom a hagyományos kenyeret. Marad az élesztős.
66. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 15. 22:04
Ha amugy mast is eszel, nem.
65. libikóka (válaszként erre: 64. - Globus)
jan. 15. 21:58

Hú ez nagyon bonyis,,,bár nem vitatkoznék egy ilyen elismert nővel.

Lehet ezt könnyebben.

Finom kenyér lesz a 4 napos kovászból is.

64. globus (válaszként erre: 61. - 55Judit)
jan. 15. 21:47

[link]

Ez egy zavaros történet. A 7. napnál van leírva először hűtő, és utána hogyan tovább, arról semmi.

63. eunuch
jan. 15. 21:37
Ha kihagyod a margarint, akkor oké.
62. libikóka (válaszként erre: 61. - 55Judit)
jan. 15. 21:26
Amikor nem akarod használni .
61. 55Judit (válaszként erre: 60. - Globus)
jan. 15. 21:25
Nem hűtőben kell tartani?
60. globus (válaszként erre: 57. - Libikóka)
jan. 15. 20:30
Igen, úgy gondolom, túl melegen volt, konyhapulton. Nem annyira kelesztés a lényege.
59. libikóka (válaszként erre: 55. - Globus)
jan. 15. 20:22
Persze volt azért nekem is hogy rossz lett,,de rozslisztből a legbiztonságosabb.
58. libikóka (válaszként erre: 57. - Libikóka)
jan. 15. 20:21
Nálam.
57. libikóka (válaszként erre: 55. - Globus)
jan. 15. 20:21

Kicsit ellentmond az egyszerűségnek tudom😀

de nem minden helyen jó.

A konyhában nem működik, szobában,spejzban jó.

56. 72ea2ceb7e (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 15. 20:19
Én cukorbetegként nem így enném. De ha te nem vagy az, akkor egyed nyugodtan.
55. globus (válaszként erre: 54. - Libikóka)
jan. 15. 20:12
Nálam megbuggyant vagy nem is tudom. Pedig a készítési utasítás az edény alatt állt, hogy mindig tudjam, mit kell csinalni. Szürke színű lett és büdi.
jan. 15. 20:03

Én készítettem/ek kovászt,,a magyarázat túl bonyolult.

Mint sok mindennél.

Szóval egyszerű.

jan. 15. 20:00

Hát nem mindig sikerül annyira jól, de igyekszem. Köszönöm.

Többször eljátszottam én is a kovász készítés gondolatával de csak a videók nézegetéséig jutottam el. Az etetés nekem macerás. Mindent a legegyszerűbben szeretek megoldani. Nincs bajom az élesztőtől, szerintem a glutén ártalmasabb mégis megeszem szóval beleszórom a porélesztőt és nagyon finom így is. Legalábbis a bolti kenyereknél biztos. Évek óta nem veszek.

Irigykedve olvasom hogy te kapod a finom kenyeret, biztos hogy nem sütnék én se.

52. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 46. - 55Judit)
jan. 15. 19:45

Előbb-utóbb nekilátok a kenyérsütésnek. Mostanában nagyon felkapott a kovászos kenyér, külön figyelmet kap a vadkovászos kenyér. Kaptam már ilyet is, nagyon finom. Csak ez a fajta macerásabb, viszont azt olvastam, hogy a kovász bármeddig eltartható, csak "etetni" kell.

Ezt nem biztos, hogy bevállalom, de soha ne mondd, hogy soha - majd meglátom.

A kifli és zsemlesütés sem lehet akkora nagy kihívás.

Csak ha az ember meg az ember lánya el van kényeztetve, mert kap ilyen finomságokat, akkor könnyebb lustának lenni, mint szorgoskodni.

Ez most önkritika volt.

Te nagyon ügyesen gazdálkodsz, le a kalappal. 🙂

51. Myra (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 15. 19:35
A margarin egészségtelen, tele van adalékkal. Sok a szénhidrát. Kellene bele saláta,zöldségek, margarin helyett vaj vagy legelős állat utáni zsír.(mangalica, kacsa, liba)
50. globus (válaszként erre: 49. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 15. 19:25
Nekem ha csak eszembe jut a bulgur jellegzetes szaga-nem tudom illatnak nevezni- felfordul a gyomrom.
jan. 15. 19:19

Hajdina, bulgur és társai --- ezekből megjöttem,

Én csak az aktuális reggelimet irtam le, munka előtt, változatosan sok zöldséggel főzök, nem szeretnék rajta változtatni. Sok gyümölcsöt eszünk, de nem reggelire.

jan. 15. 19:12
Zöldségek, gyümölcsök? Ha pénz van, határ a csillagos ég, avokádó, padlizsán, cukkini, mindenféle f.sza sajtok, tojás, gyümölcsök... A szénhidrátot is lehet variálni, hajdina, rizs, bulgur, nem csak krumpli meg zsemle van. Nem kell húst meg szalámit enni ahhoz, hogy változatosan táplálkozz. Már ha szeretnél.
jan. 15. 18:50

Nem anyagi okok miatt eszem, amit leirtam, ( nem nagy létszámú családban több mint 3 M ft-t költöttünk tavaly is

élelmiszerre ) Nagyon kevés dolgot szeretek,a húsoktól szalámiktól stb undorodom, az ujfajta reklámozott un egészségesnek kikiáltott kajáktól, magoktól krémektől szintén.

A 2 evés közt természetesen kávézunk és sokat iszunk

Eszembe sem jutott sajnáltatni magamat

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook