EFEB Logisztikai-és szállítmányozási ügyintéző online OKJ modulzáró vizsga miből áll? Vannak benne számolós feladatok? (tudásbázis kérdés)
4. Méri84
szept. 24. 14:36
Sziasztok!Igaz elég régi a poszt, de kérdezni szeretnék. Tegnap jelentkeztem raktárosi résszakmára, E-learningen az EFEB-n. 2024.10.01.-én indul, ma 09.24.-e van. A belépésnél látni leckéket, videókat.De csak egy videót, leckét enged,hogy megnézzek a mai napon. Aki már végzett náluk ilyen tanfolyamot, leírná a pontos menetet? 3 hónapos a képzés,200 óra. Mire számítsak pontosan? Egy heti anyag mennyi lenne? Elvégezhető nehézség nélkül? Raktárakban dolgoztam, többféle részlegen, de jó lenne némi papir erről.
Köszönöm, ha valaki segít.
3. Linda555 (válaszként erre: 2. - Heszter8888)
2020. dec. 23. 17:03
Köszönöm a segítséget! :-)
2. Heszter8888
2020. dec. 22. 21:56
Online modulzárón igaz-hamis, es feleletválasztós kérdések vannak.
1. Linda555
2020. dec. 22. 21:30
Végeztem a tananyaggal, csak nem tudom, mennyire készüljek lélekben számításos feladatokra a modulzárókon.
További ajánlott fórumok:
- Hogy zajlik a felvételi, ha egy logisztikai ügyintéző tanfolyanra szeretnék menni?
- Logisztikai ügyintéző-angol. Akik jártak már ilyen (v csak külön logisztika) tanfolyamra, milyen volt a felvételi? (Munkaügyin keresztül)
- EFEB, újra - Logisztikai ügyintéző tanfolyam - véleményeket kérnék
- Elhelyezkedési lehetőség logisztika ügyintéző szakmával
- Logisztikai és Szállítmányozási Ügyintéző Tanfolyam
- Ibiden Hungary logisztikai ügyintéző? Dolgozott/ dolgozik ott valaki ilyen munkakörben?