Hogy zajlik a felvételi, ha egy logisztikai ügyintéző tanfolyanra szeretnék menni? (tudásbázis)
Valaki tud nekem segíteni; hogy egy logisztikai ügyintéző tanfolyamon, hogyan zajlik a felvételi? Milyen feladat típusok vannak?
Írjatok! Szép estét Nektek!
Szia sikizita,
én pont most gondolkodom egy okj-s logisztikai ügyintéző tanfolyamon (felnőttképzésben, e-learning), úgyhogy minden érdekel! hogy folynak a vizsgák, stb. Ha még erre vagy valahol... :)
köszi előre is
Gratulálok!
A gyakorlati vizsgák miből álltak?
Szia!
Drukkolok én is nagyon! Kéz és lábtörést!
Ezt nekünk is mondták a tanfolyamon, hogy ez normál esetben 2 éves képzés, úgy hogy minden nap 4-5 órája van az embernek, nekünk meg 6 hónap alatt kell megtanulnunk ugyanezt heti 15 órában. A vizsgakövetelmények persze ugyanazok. Majd meglátjuk hogy sikerül!
Medina kövess nyugodtan :)
tinendo köszönöm,rám fér....már leblokkolt az agyam és már nem tudok tanulni,pedig muszáj lenne....
Szia!
Én most fogom elkezdeni ezt a tanfolyamot, de nálunk nem volt felvételi. Mondjuk azt hozzáteszem, hogy kb. 10-en ha leszünk. Annyi volt a feltétel, hogy érettségi legyen. Ezt is a munkaügy támogatja, nekem teljesen ingyenes. Sőt, ha minden igaz, keresetpótló támogatást is kapunk.
Ezt a munkaügy támogatja.
Van felvételi, bizony. :)
Felvételi egy tanfolyamra???????
a tanfolyam fizetős, az mehet aki kifizeti az árát.....
Valaki ment már ilyen tanfolyamra?
Milyen kérdések voltak?
Aki volt már ilyen tanfolyamon, kérem ossza meg velünk a tapasztalatait.
Köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Logisztikai ügyintéző-angol. Akik jártak már ilyen (v csak külön logisztika) tanfolyamra, milyen volt a felvételi? (Munkaügyin keresztül)
- EFEB, újra - Logisztikai ügyintéző tanfolyam - véleményeket kérnék
- Elhelyezkedési lehetőség logisztika ügyintéző szakmával
- EFEB Logisztikai-és szállítmányozási ügyintéző online OKJ modulzáró vizsga miből áll? Vannak benne számolós feladatok?
- Ibiden Hungary logisztikai ügyintéző? Dolgozott/ dolgozik ott valaki ilyen munkakörben?