Edzés és életmód (beszélgetés)
Sziasztok!
Eladnám a 27 db-os Thermo Drine A.M.
és a 27 db-os Thermo Drine P.M. kapszuláimat.1000-1000 ft-os áron.(+ postaköltség)Felhasználható: 2013.október.Üdv. solya
2,6 liter jött ki. Én ezt keveslem, de elképzelhető, hogy jó. :-)
De gondolom ezt is vízben kell érteni, más nem számít.
Sziasztok, a napi 'vízfogyasztásról' szeretnék kérdezni.
Folyamatosan mindenhonnan azt hallom, hogy sokat kell inni, mert az a szervezetnek jót tesz. Bár nem szerettem a vizet, elkezdtem inni, mert az a legjobb. Most ott tartok, hogy megiszom napi 2 liter vizet, és vagy 3 liter nesteát. Plusz egyéb fogyasztás, ami olyan fél-egy liter. Erre azt hallom, hogy hú, ez már sok, mert az sem jó, ha sok folyadékot kap a szervezet. Most akkor mi a jó?
90 napossal próbálkoztam már 2-szer is. Nekifogtam és kb. a feléig csináltam. Normál esetben nem eszek annyit, mint akkor, 4 naponta süti, csoki, dőzsöltem. Valamennyit fogytam is. De mind a kétszer olyan beteg lettem, hogy abba kellett hagyni.
Norbi első könyvét megvettem, az 1-es kódú ételek között, amit én leginkább ehetnék, számomra nincs választék. Hús félét, halat nem szeretem, zöldséget meg nagyon keveset ehetek. Nekem ezek a Norbi termékek megfizethetetlenek. Egyedül egy barnalisztből készült magos rudacskát kóstoltam meg, ami nem volt rossz, de a hatása számomra elég kellemetlen, az IBS-re gondolok.
Érdekes, hogy a koplalós diéától, aminek nem írhatom ide a nevét, gyakorlatilag csak üres zöldséglevest, és fehérjeport lehetett enni 3 hétig, semmi bajom nem lett. 3-szor végigcsináltam, közte több hét szünetekkel. Sikeres volt, de utána több mint a dupláját híztam, tehát nem volt semmi értelme, talán csak annyi, hogy amíg nem ettem, nem fájtak a lábaim.
Úgyhogy valami mást kell kitalálni.
Biztos rossz kaját eszek,ha hízok tőle. Rengetegszer nekifogtam már a diétának, de nekem pl. nem megy, hogy olyan dolgok is elő vannak esetleg írva, amit nem szeretek. Ilyenkor ezt kihagyom, a végén mindig ott tartok, hogy semmit nem eszek. Ezt még valahogy kibírom, de ha egy kicsit kell enni valamiből, már olyan éhes leszek, mint a vadkutya. Persze tudom, hogy éppen ez a legrosszabb.
Tavasszal egy betegség miatt két hétig egy falatot nem ettem. Nem is voltam éhes egyátalán.Érdekes, ilyenkor elmúlnak az összes fájdalmaim, és tök jól érzem magam. Most ősszel is volt egy hetes koplalós időszakom. Kibírom, hogy kimarad az evés az életemből, úgy gondolom, van akaraterőm! Csak a fogyás érdekében nem tudom mit tegyek!
Már nagyon sokszor és sokféleképpen diétáztam. Fiatalabb koromban nagyon egyszerűen le tudtam adni nyáron a télen felszedett felesleget.
De sajnos mióta tényleg baj van, nem működik a diéta sem. Utoljára épp itt a Hoxán ismerkedtem meg egy diétával, végre valami, amit gond nélkül be tudtam tartani, és fogytam is tőle. Igenám, de utána hiába szűkült össze a gyomrom, nem is bírtam enni annyit mint előtte, mégis pillanatok alatt több, mint a dupláját visszaszedtem.
Akkor talán diétával kéne kezdeni.
Szoktam nézni egy műsort, ahol lefogyasztják a szereplőt, és a végén kabátként rárakják azt a súlyt, amennyit fogytak, és alig bírják, meglepődnek, hogy mennyivel nehezebb azt is cipelni, pedig egykoron úgy volt.
Sziasztok!
Olvasom, hogy mennyit mozogtok, és valószínű még élvezitek is. Régen én is mozogtam, bár sosem voltam ügyes, de szerettek a tornatanárok, mert elszánt voltam és látták rajtam az akaratot.
Mindig kövér voltam, épp ezért úgy gondoltam, ha mozgok az javít valamit rajtam. Jártam úszni, kocogni, és rendszeresen tornáztam otthon, különösen hasizomgyakorlatokat. De nekem soha nem esett jól a mozgás, mindig szenvedés volt.
Most, hogy sajnos igazán kövér vagyok, még megmozdulni is fáj, és azt tapasztaltam, hogy sokkal jobban érzem magam, ha nem járkálok, csak üldögélek. A lábam ilyenkor legalább nem fáj. De tudom, hogy nem ez a megoldás, viszont fogalmam sincs mit tehetnék. Vízbe nem tudok menni, tehát az úszás kilőve. Naponta kb. 4 km-ert gyalogolok, illetve vonszolom magam a munkahelyemre és vissza, de ez kimaradhatna az életemből, mert baromira elfáradok, és fáj minden porcikám mire hazaérek. Pedig tudom az eszemmel, hogy az ízületeket mozgatni kell, de hogyan?
Ha orvos lát, és meghajlítgat, mindig csak azt hallom, hogy ó, hát remek. Persze mert valamikor nagyon hajlékony voltam, és abból még mindig maradt, csak mozogni nem bírok!
Ezt legjobban a párom tudná megcáfolni. Ő évekig edzett majdnem eredménytelenül, ergó alig izmosodott, mert alig evett. Szálkásodott, látszott rajta, hogy edz, meg van rajta izom, de nagyobb tömeget nem tudott felszedni. Most már jól csinálja :-) szerencsétlenségére nem is egy nagy étkű vki, meg egyetemista, rendszertelen életvitellel, sok stresszel.
De sztem Villers is meg tudja erősíteni amit írtam, ugyanis ő is azt mondja, mint minden szakértő, h. az eredmény 70%-ban múlik a kajáláson, 30%-ban az edzésen. És izmosodásnál sztem ami a leginkább lényeg, hogy egyél eleget, zömében fehérjét.