Editions Atlas, Mester Kiadótól rendel valaki? (tudásbázis)
A cégek megveszik más cégtől az előfizető adatait, akkor is, ha azok elvileg titkosak. Pl.: újságok előfizetői stb stb stb
Bár én az Atlastól rendeltem 311-es buszt, de az első szám után tudatosan lemondtam a többit.
Én is a Kalandos erdőt rendeltem meg, de szerintem nagyon drága. ezért az árért nagyon sok szép könyvet vehettem volna a gyerekeknek. Többet biztosan nem rendelek.
Az még a hab a tortán, hogy maguktól küldtek egyszerre három részt és meg sem kérdeztek, hogy ki tudom-e fizetni egyszerre.
kalandos erdő kártyákat felfüggesztettem, csak akkor küldik, ha kérem a következő adagot :)
kb.félévente egy nagycsomagot kérek...
nekem a fantázia és forma kiadvány teljes van meg...
és a kalandos erdő...
piszok drága volt mindkettő mire a végére értem, de megérte mindkettő haszonnal forgatjuk...
Te jó ég!Én nem is Pesten élek,az mennyi macera...
Ó,ha tudtam volna mibe keveredek:(
Engem is az háborít fel,hogy a postás(vagy ki) bedobja.Más csomagokat futárszolgálat hoz ki,a napokban küldtem egyet vissza,nem vettem át.
Az Atlasnál ilyen nincs.Be van dobva és kész.
Én is ebbe a csapdába estem.felhívtak telefonon,elmondták,hogy a kalandos erdő c. sorozatot rendelhetném meg.Elég jónak tűnt,megrendeltük.Most mikor lemondtam,újra és újra küldték.És mikor felhívom őket,nehezen kapcsolnak a vonalak,nem tudnak semmit,csak visszahívásokat ígérnek.
Ilcsi!Nálatok mi lett a vége?Leálltak?
Nekem is a Süssünk örömmel,Kertészkedés télen-nyáron,Csodálatos állatvilág van a Mestertől.Korrektek a lemondásnál,azonnal leállítják a küldést.
Az Edition-tól az unokámnak rendeltem én is a tanyáról szóló kiadványt,de a lemondás után is küldték.
a süssünk örömmel szerinted mennyi kártyából áll?
nekem már a 3. gyüjtőt küldték.
szoktál belőle főzőcskézni?
én is leállok a gyüjtéssel,mert elég sokba kerül.
nekem a gyermekenciklopédia jár az editions-tól,a mester-től a süssünk örömmel.
Igen. A Mestertől kettőt is. A zeneszerzés klasszikusait és a Speek Englisht.
Nagyon jó minőségűek és mindenben korrektek. Csak sajnos drágák.
A Speek Englisht már készülök lemondani. Ha érdekel valakit összejött két évnyi anyagom, hibátlan minőségben vannak, akár tovább is lehet gyűjteni, nem kell előlről kezdeni. Eladó!
A zeneszerzés klasszikusaitól nem válnék meg soha. Nagyon nagyon jó összeállítások.
Az edition atlastól egyszer megrendeltem egy tanyasi állatokkal kapcsolatos kiadványt. De a második után lemondtam. Sajnos a harmadik rettenetesen drága lett volna, pedig az is tényleg jó minőségű volt.
Ezen kívűl anya elkezdte rendelni tőlük a Család orvosát, de arról mi beszéltük le. Töredék árért kész komplex szakkönyveket lehet venni. Bár az is tetszetős volt.
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki jó és kipróbált natúr vagy biokozmetikumot ami minden vegyszertől és mesterséges adaléktól mentes?
- Megrendelte valaki az Erdei állatok kiadványt az Editions Atlastól?
- Van köztünk olyan, aki pirotechnikus vagy robbantómester végzettséggel rendelkezik?
- Kisgyermekes Anyukák! Titeket is szoktak hívni a Mester Kiadótól?
- Keresek medicina kiadotól anatómia élettan könyvet (ápolonök részére
- Karácsonyi nyereménykönyvek a Harmat kiadótól