Megrendelte valaki az Erdei állatok kiadványt az Editions Atlastól? (beszélgetős fórum)
Pontosítok, rossz címet írtam. Helyesen: Erdei Kaland.
A többi stimmel.
Itt van nálam az unokáimnak rendelt mind a két album, de egyik fejezet sem teljes, s több mint 37ezer forintot fizettünk érte, amikor keservesen sikerült az Editionstól megszabadulni.
Csak példának említem az első témakört:
1. Fedezd fel, figyeld meg
Ebben ilyen alcímek találhatók, hogy felfedezések,rovarok,elsősegély,fényképezés,madarak,időjárás,fészkek,állatok lakóhelye,emlősök,növények és nem győzöm sorolni.
Minden alcímben abc sorrendbe lehetne elvileg rendezni a kártyákat, de pl. a "felfedezések"-ből még csak egyetlen kártyát kaptunk a megszüntetésig, az is "P" betűs.
"fényképezések"-ben van "F""K""M" betűsből 1-1 kártya, semmi több.
És a többi kategória is ugyan így, össze-vissza, elképzelni sem tudom, hogy mikor lett volna vége, mert természetesen erre a kérdésemre sem telefonon, sem írásban nem kaptam választ - s arra főleg nem, hogy mennyibe került volna a teljes sorozat?
Még említek néhány témakört, de az alcímekről már nem írok tovább, mert beleszédültök!
2. Állat és környezetvédelem
3. Tudtad, hogy...
4. Játékok és más tevékenységek
5. Fák és bokrok
6. Virágok és más növények
7. Madarak
stb,stb.
A magam részéről mindenkit lebeszélek ezekről a kiadványokról. Ennyi pénzért rengeteg, témába vágó értékes könyvet lehet vásárolni.
Elnézést kérek, most jöttem rá, összetévesztettem egy másik
kiadvánnyal... Amiről itt szó van, abból én is megrendeltem az első két részt, ami úgymond még a csali volt, de aztán lemondtam, mert ugyan tetszettek az állatok és a kiskönyvek, nagyon drága mulatság lett volna tovább fizetni...
Viszont amiről én beszéltem, az lefűzhető lapokból áll, kb.5 hetente jött, az első lapon mindig az állat képe, a hátoldalon pedig a legfontosabb tudnivaló az adott állatról. Ennek a címe: Kalandos erdő. Ez is Edition Atlas-os termék. Sztem ez jobban megéri az árát.
Kb. 5 évvel ezelőtt előfizetett a lányom ennél a kiadónál egy sorozatra, talán "Varázslatos természet" volt a címe. Egy idő után már nem győzte fizetni, én vettem át tőle. Végül én sem győztem, több mint 37 ezer forintot fizettünk ki, de még akkor nem volt vége a sorozatnak.
Lemondtam a megrendelést, visszamondtam a csomagot, visszaküldtem, mindent elkövettem, hogy megszakadjon a kapcsolatunk - sok hónapnyi levelezés, telefonálgatás és idegeskedés után sikerült véget vetni a csomagküldésnek.
A meglévő kártyák szépek, sokat lehet belőle tanulni, de irreálisan drága, ennyi pénzt nem ért!
Nálunk a beígért nagyító volt a csali - ami csak reklamáló levél után érkezett meg. Mondanom sem kell, egy kis gagyi műanyag cucc volt.
Szerintem az egész ügylet egy nagy átvágás!
Az erdei állatokban van házikó meg traktor is?
Nekünk eddig csak első jött meg (mókus, szarvas) 1490-ért, de már a 2-ra azt mondták, hogy 4990 lesz. Abban állítólag lesz valamilyen játszószőnyeg is. A 3. megérte?
Koszi a gyors valaszt. En most vivodok hogy hogyan tovabb mert eddig 2490 volt es most a 4. Tol 4990. Nekunk ez havi szinten sok. De a kisfiamnak nagyon tetszik
A hazikot traktort varja mindig.
További ajánlott fórumok:
- Az Avon-os online rendelés összesítésnél mit jelent a megrendelt termék melletti piros x jelzés?
- Lenne értelme, elsősorban otthon sütögetni megrendelésre tortákat?
- Egy tervező hányszor tervez meg egy házat általában, hogy találkozzanak az elképzelések a megrendelőjével? Leülnek rajzolgatni?
- Már ma megrendelek egy 50 szálas, vörös rózsacsokrot a...
- Segítség! Rossz bútort kaptam, a megrendelt helyett!
- Avon tanácsadónők: miért van az, hogy a megrendelt terméket nem számlázzák ki és nem kapjuk meg később sem?