Kisgyermekes Anyukák! Titeket is szoktak hívni a Mester Kiadótól? (tudásbázis)
Nekem is kiskorom óta küldözgetnek mindenféle vackot!A legviccesebb az vot,amikor felhívtak és mondja,hogy kihagyhatatlan ajánlat most előszőr a régi ügyfeleknek.... egy ezüst bogár autómaketet lehet kapni,aztán én közöltem vele,hogy egy évvel ezelőtt ezt én már megkaptam!! :)
kicsit meg volt lepődve!! :)
Pontosan..ugyan ezt csinálta :)
Mondtam neki,hogy ne haragudjon...nekem jelen pillanatban 990 ft is luxus...erre ő:pedig nagyon sokan kihasználták ezt és ki is fogják.
Egészségükre.
Remélem nem küldeti ki mégis a csomagot,azt is kinézem belőlük.
De honnan tudják a címet és a számot?
Talán a kórház adta ki,ahol szültünk?
Az előbb felhívott egy "nagyon kedves hölgy" a titkos telefonszámunkon(vezetékes),hogy elregélje a mondókáját....hogy rendeljem meg ezt meg azt nagyon olcsón....közbevágtam,mert meglepődtem,hogy honnan tudja a számunkat,de közölte,hogy erre Ő nem tud válaszolni,majd egyből folytatta tovább a rábeszélős dumát....amivel nem lett volna baj,de olyan erőszakos volt,hogy zavart. Ezért megkértem,hogy hagyjuk abba a beszélgetést,mert 1000%,hogy nem fogok semmit rendelni...erre nem túlzok,rám förmedt,hogy hagyjam már végigbeszélni és segítsem a munkáját.....na itt elszakadt a cérna.....főleg úgy,hogy az elején közöltem,hogy nem igen van időm sok percekre,mert a Pici gyerekem kimászott épp a konyhába és inkább utána mennék....persze nem érdekelte(nem tudom,hogy épp mit mondott,amíg kimentem a gyerekért.
Tudom ez a munkája,de akkor is.......nekem ez sok volt ebben a stílusban....elnézést mindenkitől,aki ebben dolgozik,de ez kicsit kiborított,mármint ez a nő.
én rendeltem tőlük ezt meg azt,de csak az első csomagot,mert ahoz van ajándék,utána mindig lemondom
:D
További ajánlott fórumok:
- Ha egy anyuka kisgyermekkel tér be a Nemzeti Dohányboltba, kiszolgálják?
- Új rendelet: kirúghatják a kisgyermekeseket és nyugdij előtt állókat
- Van valaki akinek a kisgyermeke hiszti közben elájult? Kinek mi a megoldás az ilyen esetekre?
- Békéscsabai kisgyermekes anyukák
- Kispesti kisgyermekes/várandós anyukák
- Mennyi az átlagos mennyiségű ruha egy óvodáskorú gyermeknek? Kisgyermekes anyukák?