Édes kisfiam, Botond születése (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Édes kisfiam, Botond születése
Köszönjük szépen!
Én is viszont gratulálok a szépséges kisfiadhoz! :)
Köszönjük a jókívánságokat! :)
A történethez az is hozzá tartozik ám, hogy nekem egyszer a 37.héten sikeresen leállították a fájásokat úgyhogy én addigra (40.hét) már 3 hete rosszul voltam, fájásaim voltak, felment a vérnyomásom stb. De igazad van egyébként így visszaolvasva tényleg kicsit ellenszenvesnek tűnhet. :)
Én is elolvastam a szüléstörténetedet. Nagyon szép az egész, de legfőképp az utolsó pár sor! :)
Szia Heni!
Olyan szépen leírtad, én is megkönnyeztem! Édes vagy, az utólsó sorokra utalva, mi is imádunk, és reméljük még nagyon sokáig megmarad ez a baráti kör a márciusi fórumon!!!!!!
Puxa
Szia Heni!
Hát én is megkönnyeztem a történetedet...nekem is hasonló volt, nem tágultam , nem voltak erősek a fájások még a burokrepesztés után sem.Az oxitocin segített és onnantól iszonyat volt, de a 4. ujjnál tovább nem tágultam akkor sem.Én nem kértem fájdalomcsillapítót, pont az ilyenektől való félelem miatt...de a végén már szinte bántam.. lényeg:túl vagyunk rata és a ezek a kis babák mindent feledtetnek!!!!!
Nagyon gratulálok neked Botihoz!!!
Gratulálok a babához és jó egészséget nektek!
Azért engem nem hagy nyugodni... hogy a doki csak úgy, mert neki az a nap klappolt, burkot repesztett... Pedig közben igencsak úgy tűnik hogy még bizony nem lett volna ott az idő... ennek köszönhetően nem tágultál rendesen, te is bepánikoltál meg a baba is, és császár lett a vége. Hát nem tudom. Bennem igen vegyes érzések kavarognak az orvosoddal szemben...
Annak örülök hogy te nem így látod, hanem életed legszebb napjának, gyönyörködj csak a babádban, úgyis igen hamar megnő! :))
Szia Heni! :-)
Hát sikerült megsiratnom ezt a csodálatos történetet!
Persze eszembejutott közben, hogy én is átéltem ezt a csodát, amit Te!
És az utols mondatoddal mélyen egyetértek, és én is hasonlót érzek!
Milió puszi Neked, és persze a gyönyörűséges Bitnak! :-)
lghkoálgkhéljpkáutylkéuykuyékyulőyp kpyjokuyjpőuhykltoőjpppppppppp
vhőptgkjhpőyikjpőy
jvgtiojfgiohiftjhypotijytpoi
npokghopjikphyjkypku pkpppppppipp pyu
hgkkgpjoktpyoujő
jb fghiofh
lgkjfpohkpyotk
lvkgpohkpotykupoytkupoyj
jhfirutogirutgjpoyi uiot upoti uhtoiuh
vgoktpojhpotyuj
hgojghpioujyhpoytojypuit
hkpthoity
hopitkphitypuiptoui
hgkpyjkpytokup
pjhokuypgifhjypotipo t
pgobkpfohikytpihkpytikupyiupoy
ghpoktypokou
úhgftiujhpoiyphotiup
fgopkrtpohyitoytpouiptiupto
gpofikhiőptikhyiőupt
gpotiyhptoikup
hhiptyiou
Ugrás a teljes írásra: Édes kisfiam, Botond születése
További ajánlott fórumok:
- Kisfiam Olivér születése
- Az első csoda - kisfiam születése
- Új szerelem vette kezdetét, még pedig a kisfiam születésekor.
- Ismer valaki kisbaba születéséről szóló számot? Mint pl. az "Édes kisfiam" Csak kislányról, vagy amelyik nem fiúról szól? Van ilyen?
- Olivér vagy Luca? Kisfiam születése...
- Kisfiam születése