Eddig 2 naponta mostam a hajamat. Ha most 3 naponta mosom, akkor gyorsabban fog nőni? (beszélgetés)
Én régebben 2-3 naponta meg kellett, hogy mossam, mert ocsmány lett. Most, hogy így "oregszem", egy hetet is simán kibír.
Szerintem nem árt, ha össze van fogva. Én néha napokig ki sem bontom.
A hajam, fejbőröm minőséget nem ez befolyásolja.
Biztos egy rohadt kígyó vagyok, vagy valami ilyesmi, de időnként ledobja a fejem az egész felületét, táblákban távozik a bőr, utàna korpás, aztán minden normális. Ugyanúgy ápolom. Nyilván ez is követ valami ciklust, amit én nem.
Én azt hallottam, trágyázni kell, a növények is attól növekszenek.
Ne köszönd meg, szívesen :D
Szia, azért szokták mondani, hogy ne moss gyakran hajat, mert (attól függ milyet használsz) a sampon szárítja a fejbőrt, ezáltal jobban hullhat,na és a hajhagymákat sem táplálja, mivel elveszti a fejbőr a saját zsírját, ami ugye vmennyire kell...
Dm saját márkás hajvitaminjára nagyon sokan esküsznek, én majd szülés után vmikor szeretném alkalmazni, illetve a kollagén de az sem mindegy elvileg, hogy milyen és mennyit szedsz. 🙂
10 naponta mosom.
Nem gyorsabb a növekedés, mint amikor hetente mostam.
:DDD
Hüle"!:)
Nem
Örülök, hogy segíthettem. 😊
Én is így vagyok!
Csak éjjel van kiengedve.
Nem. Tavaly a nagy karanténban próbáltam átállni a ritkább mosásra, heti 1-2, hát elég undi volt, de se nem nőtt gyorsabban, se nem zsírosodott kevésbé. Kb minden nap mosom amúgy, és baromi gyorsan nő.
Sőt elvileg ha masszírozod a fejbőrödet, attól javul a vérellátása amitől állítólag gyorsabban nő... Szedj táplálékkiegészítőt, attól nőhet gyorsabban, amúgy meg genetika.
Mire gondolsz? Mosás nem akadályozza a növekedést.
Ha gyorsabban növesztenéd, érdemes inkább hajvitamint szedni.
További ajánlott fórumok:
- Autóvezetésben jobb lassabban menni vagy gyorsabban?
- Hogy lehet herpeszt minél gyorsabban eltüntetni?
- Sokáig naponta megmostam a hajam szükségtelenül, mára viszont tényleg naponta zsírosodik. Mi lehet a megoldás?
- Létezik valami olyan gyógyszer, amitől gyorsabban nő a haj?
- Kozmetikus után csúnya az arcom. Mit tegyek, hogy gyorsabban lenyugodjon a bőröm?
- Mit tegyek, hogy könnyebben és gyorsabban menjen a tanulás?Segítsetek!