Dzsamizga recept

Elkészítési idő 15 perc

A Dzsamizga hozzávalói:
vöröshagyma
csemege paprika
nap érlelte paradicsom


A Dzsamizga elkészítési módja:
A hagymát (személyenként 1 kis fej) vékony csíkokra vágjuk, megsózzuk. A paradicsomot félbe, majd szeletekre vágjuk és a hagyma tetejére rakjuk. A paprikát vékony csíkokra szeleteljük és a szaftos paradicsomra dobjuk, sózzuk. Az egészet átforgatjuk 1 teáskanál olívaolajjal.

Sima vajas kiflivel is isteni.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A dzsamizga elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook