Duphaston mellett vérezni terhesség alatt, normális? (beszélgetés)
Ez a gyógyszer segít a baának a megtapadásban. nekem jó és rossz tapasztalatom is van vele.
Egy babát elveszítettünk, hiába szedtem. Először barna, aztán piros pecsételés volt, végül erősen vérezni kezdtem és 6 hetesen elvetéltem. :(
A kisfiamat viszont megmentette. A 12. hétig szedtem és folyamatosan barnán pecsételtem. A 12. hét után elmaradt a pecsételés és nem kellett a tablettát sem szednem tovább. Zolika most 16 hetes mosolygós kisfiú. :)
Szorítok, hogy minden rendben legyen. De mindenképpen kellene dokival beszélned erről.
sziasztok!
Én a 6.hétben vagyok.Vérzés lépett fek nálam,az orvosom Duphastont írt fel, remélem csillapítja vérzést.Nekem is 3szor 1-et kell szednem, és ágynyugalom. Egy hétig, majd utánna kontroll.
A vérzés terhesség alatt sose normális, de igen, lehetséges, a Duphaston ellenére is.
Csak egy lehetséges oka a vérzésnek a progeszteronhiány, amit ez a gyógyszer kezel. Ha viszont az az oka, akkor fontos, hogy ne hagyd abba, egész a 10-12. hétig a szedést. Drukkolok Neked!
sziasztok
3 tesztet csináltam, és mind a 3 poz. lett igaz halvány volt a 2. csík, de egyiket se reggeli vizeletből csináltam.
hétfőn voltam nőgyógynál és azt mondta szerinte van baba, de azért menjek uh-ra, hétfő reggel volt egy kis vérzés és írt fel napi 3 szem duphastont, ezt elkezdtem szedni és el is múlt a vérzés, de másnap reggel megint elkezdett és tegnap már a színe is piros volt, ma már barna lett a színe
kedden voltam uh (38.nap)de a doki nem látott semmi terhességre utaló jelet.
szerdán abba hagytam a gyógyszer szedését, gondolván hogy ha babás lennék akkor a duphaston elmúlasztaná a vérzést, de most biztatnak a lányok, hogy attól lehet baba
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Terhesség mellett lehet simogatni a kutyákat?
- Duphaston a terhesség megtartására
- Elhalt terhesség mellett lehetnek fokozódó terhességi tünetek?
- Terhesség mellett sportolni
- Lekötés mellett terhesség