Dunaújváros és környékbeliek, akik minden nap Pestre járnak dolgozni! (beszélgetés)
Szia!
Én is Pestre járok dolgozni naponta (Újvárosból)! Reggel a 7:20-as gyorssal jövök, este meg a 17:30-assal megyek haza.
És a férjed mit mond?
Hát, ha igazán szeretitek egymást, akkor távolság bizti nem lesz akadály/válóok!
Akkor azért Neked sem könnyű!
Én is bevállalnám a feljárást, de nagyon húzós a bérlet ára! :(((( Szóval amivel többet keresek, az el is megy arra! :((((( Viszont azt sem szeretném, hogy rámenjen a házasságom!
Ez érthető. Én is féltem még múlt héten, de szerencsére jól döntöttem.
Nekem is otthon a 4 éves kislányom, akihez rohanok haza! Anyukám óvónő és egy helyen vannak, ő hordja haza.
Viszont a több pénzt részben miatta is kellett bevállalnom. Vmit vmiért. Mérlegelni kell...
Ja, így érthető.
Hát, akkor a felköltözés tényleg egyszerűbbnek bizonyul! Főleg ha nem fizetik a bérletet... :(
További ajánlott fórumok:
- Ha külföldön sokkal több pénzt lehet keresni. Miért csodálkoznak, ha minden jó szakember/ a legtöbb ember kimegy oda dolgozni?
- Szerinted reális minden hétvégén szombat, vasárnap reggel 5-től este 9-ig dolgozni 4000 Ft-ért?
- Kereskedelemben(multinál) dolgozni... Mindenki shoppingol, készülödik az ünnepre! Mi meg...
- Méhszáj fagyasztás előtt vagyok. Hogy csinálják? Fájdalmas? Maradjak otthon utána vagy mehetek dolgozni? Minden érdekel ezzel kapcsolatban.
- Jövedelempótló támogatás alatt mindenkit kiközvetítenek valahová dolgozni?
- Milyen a Postánál dolgozni? Milyen műszakbeosztások vannak? Minden érdekelne.