Dühöngő topic..... (beszélgetés)
Otp szépkártyát elvesztettem, ezért újjat igényeltem. Felhívom. 1. Bejelentem, és igénylek másikat, azaz csak igényelnék. Nem találják a rendszerben az adataimat. Átirányítanak egy másik ügyintézőhöz, ő már megtalál a rendszerben. Közli a kártyacsere díját fizessem be.
2. Visszahívom, hogy milyen számlaszámra fizessem be az elvesztett kártya díját? Telefonos adategyeztetésnél kéri a kártyán szereplő számomat. Ember elvesztettem rémlik??? Pár személyes adatot elkérve elhangzik a még mindig adategyeztetés céljából. Otp banknál van a számlám? Erre a kérdésre válaszoltam, hogy nem. Akkor melyik banknál? Tessék? Ehhez semmi köze. Tehát nem mondja meg? Közlöm vele, hogy nem. Megint felteszem neki a kérdést. Melyik bankszámlaszámra kell, hogy fizessem a kártya csere díját? Ja azt , hívjam vissza pár nap múlva!!!!
Ennyi haszonlesőt!!!!! @@@
Ha ezen múlik, akkor nem zavarom az életét.
Vagy csak alacsony a kerítés :D
Kicsit sok volt a lila köd:)
pillangók egyszarvúk, rózsaszín felhők angyalok tündérek:) legyenek veletek.És box meccs indul, piros sarokban Angi dühös angyal , kék sarokban törött szarv az egyszarvú terminátor ..és boxxx.
Francba, dühös vagyok az öregedés meg a túlsúlyom meg a pattanásaim miatt. Meg kell fiatalodnom valahogy és a többi bajt el kell mulasztani.
nem dühöngök, mert azzal is csak a saját energiámat fogyasztom, ráadásul tök feleslegesen.
az még hagyján, de ahogy hallottam pár embertől emlegetni,
sajnos pár helyen kidűlt a kerítése :)))
Nagy az Isten állatkertje!
A jó ***** ***** életbe, hogy minden nap 10szer meg kell néznem a profilját... Miért kell ez nekem????
Tiszta hülye vagyok,nem szabadott volna ilyen üzenetet írnom,most így elbactam a dolgokat...ááááá
Nem igaz, hogy beleestem ebbe a hibába és most meg tök hülyének érzem magam. Ez a szerelem régen se teljesült be és most sem fog, tegnap ő is érzett valamit de közel sem azt mint én...nem hiszem el :(
A q....a életbe már ezekbe a köcsögökbe,hogy nem írják ki,hogy nem lesz víz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁ! Hogy szakadna le az ég,h semmi sem sikerül!!!!!!! Drága Hoffman Rózsa menj ahova gondolom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elegem van az emberekből, miért ilyen gonoszak??! ......:((
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
sej-haj
<>#&@{}~"^+˘!%/€<>#&@{}~"^+˘!%/€<>#&@{}~"^+˘!%/€ !!!!!
Azta leborult anyja vérét,hogy időpont kell,de foglalt ez a szaros vonal:((((((((((((((((((((
juhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Most van elegem az összes rohadt,kib***** beugrókból,de marhára...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! :SSSSSS
ááááááááá......nincs miért,de uuuuuuuuuuuuu
A rohadt életbe mennyi ellenőrzést kell még ezen a héten megélnem? Minden napra egy mese vagy kettő!Miért nem mennek ahová gondolom!
Ó.......,hogy azt a mindenit !
hogy ott rohadnál meg ahol vagy,te emberiség szégyene!
1-2-3 embert úgy megtudnék verni,hogy jujjjjjjjjjjj
mitvegyekfellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll??????????????????????????????????????elegem vaaaaaaaaaaaaaaaan!!!!!!!!!!!!
Hogy a ....ten ...ná meg ezt a ...úrt ....ba....ott tetves tehetetlenséget és mindent ami idevezetett velem az élen
További ajánlott fórumok: