Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Dühkezelés -jobban fórum

Dühkezelés -jobban (beszélgetés)

1 2
45. Ghost👻 (válaszként erre: 44. - Imisz)
aug. 6. 12:05

Köszönöm!

Remélem,mert ez most valami borzasztó ès ijesztő!

44. Imisz (válaszként erre: 42. - Ghost👻)
aug. 5. 20:44
Jobbulást! Innen már csak jobb lehet!
43. Ghost👻 (válaszként erre: 41. - Birebora)
aug. 5. 19:09
Nem,csak nagy erővel.
aug. 5. 19:08

Köszönöm a tippeket ès a gondolkodni valót.

Ma levettèk a rögzítèst.

Mire felèpülök remélem kezelni tudom a dühöm.

41. birebora (válaszként erre: 6. - Ghost👻)
aug. 5. 14:35
Messzire dobhattad:)
40. tien
aug. 5. 13:04

Sajnálom (újra)a vállad.

Ha kihúzzák a gyufát nálam ,kb.öt percig üvöltve káromkodom . Szerencsére kertes házban élünk.

Vagy elmegyek a kutyával futni,esetleg a fél kertet rendbevágom.

39. Imisz (válaszként erre: 36. - Ghost👻)
aug. 4. 21:31
Hát a kollégára nincs ötletem. A vezetőség ezek szerint ismeri és nem veszi figyelembe amikor neked próbál keresztbe tenni. Legalábbis remélem.
38. Imisz (válaszként erre: 35. - Ildi992)
aug. 4. 21:26

Nálunk pont így volt, hogy nem a gyerek előtt beszéltük meg. Viszont ha a gyereknek volt igaza, akkor nem álltam a férjem mellé mert miért is? Viszont a gyerekre rászóltam, hogy ha igazad is van, igy akkor sem beszélhetsz!

Velem valamiért sosem vitázott. Igaz, én láttam rajta ha olyanja van, inkább békén hagytam, megvártam míg lenyugszik. Úgyis ő jött hozzám valamit kérve, nem én hozzá :) Nehéz időszak volt, az biztos. A férjemnek is csak mondogattam majd elmúlik, hagyd rá, te vagy a felnőtt neked legyen több eszed, hogy nem állsz le vitatkozni, stb.

Érdekes, 3-an vannak 2-2 év korkülönbséggel. A legidősebb -szoktam mondani- nem is volt tini korban. 1 db. veszekedés volt vele kb. 12-13 éves korában, mikor nem engedtük el discoba :) Semmi több! Bezzeg az öccse meg főleg a húga bepótolta ami nála kimaradt :)

37. Ghost👻 (válaszként erre: 35. - Ildi992)
aug. 4. 21:14

Tèvedès! Èn nem hagyom. Az apja mellett állok.

Velem nem is beszèl ìgy!

Természetesen van büntetés is.

Bocsánatot kèr,ìgèr fűt-fát majd pár nap ès folytatja.

Viszont van hogy az apja a ludas!

Előfordul,hogy ő is úgy szól a gyerekhez,hogy nekem is kinyìlik a bicska a zsebemben.

Ìgy olyankor valóban nem állok mellè.

36. Ghost👻 (válaszként erre: 34. - Imisz)
aug. 4. 21:08

Igen,azèrt is tűrök,mert tini.

Nem győzöm a fèrjem is nyugtatni,hisz a hormonok beszèlnek belőle.

Ez a sèta jó ötlet, köszönöm!

Kollèga mindenkivel bunkó.

Már külsősök is jeleztèk a főnöksègnek,hogy kiállhatatlan.

Nem dolgozunk együtt,de egymásra vagyunk utalva. Ő rendszeresen próbál ellenem dolgozni,saját malmára... A panaszok miatt nem megy neki. Sajnos tènyleg nem lehet vele kezdeni semmit.

35. ildi992 (válaszként erre: 33. - Ghost👻)
aug. 4. 21:05
A gyerek tiszteletlen, még ha tini lány is. Szülőknek nem megyünk neki. Bocs!!!! Te meg elnézed, hogy tiszteletlen legyen az apjával. Amikor nem bírod tovább kiakadsz. Mondhatni ilyen neveltetést kapott. Hozzatok új szabályokat, mégha fájdalmas is lesz. Te, és a férjed zárjatok meg, és kiállsz a férjed mellett, a gyerekkel szemben. Ha tisztelettel tudsz beszélni, akkor majd... Fontos, hogy mindig értsetek egyett a gyerek előtt a férjeddel, mégha nem is így van. Négyszemközt majd megbeszélitek. Ha nekimegy az anyának, vagy az apának, a másik szülő rögtkön egyen ottan, és mindketten mondjátok meg a gyereknek, hogy tiszteletlen vagy. Írány be a szobádba, és ha a hangneme változtatsz, akkor kijöhetsz. Gyerek nem beszélhet így , szülejével, kivéve ha megengeditek. Régebben akkora pofont kapott volna agyerek, hogy a fal adta volna a másikat. Mostmár nem lehet ezt, mert a gyereknek jogai vannak. De hogy a szülő mit tűr el, hogy bünteti, ha egyáltalán bünteti, vagy mindent megenged neki, még azt is, hogy tiszteletlen legyen, akkor ennek bizony megvan a következnénye. Szülőnek nevelnie kell a gyemeket, és nem szabadjára engedni, mint ahog a világ elvárja, mert bizony meglesz a következménye. Kollega már egy kicsit más. Nem tusz mit tenni, ha a főnökség megtűri, eltüri.
34. Imisz
aug. 4. 21:00

Huhh. Hát a tini gyerek már csak ilyen. Nálunk a legkisebb volt ugyan így az apjával. 3 perc alatt 5x tudtak összeveszni! Én meg köztük....ahogy nálatok, nálunk is ideig óráig tartott a hegyibeszédem hatása. Tudom, hogy most -még- nem segít de elmúlik. Most 28 éves a legfiatalabbam, már jó pár éve nyugalom és imádás van kettejük között. Főleg mióta nem lakik már velünk, de azért előtte is már csillapodtak a kedélyek.

De addig is ha elküldenéd őket pl. sétálni amíg kiveszekszik a problémájukat? De komolyan! Menjenek el vitatkozni, ne előtted, ne neked kelljen esetleg valamelyiküknek igazat adnod a másikkal szemben. Persze ha olyan a vita tárgya, hogy kimaradhatsz belőle.

Kollégával nem tudom milyen a munkakapcsolat. Muszáj vele egyáltalán beszélni? Vagy egymásra vagytok utalva valamilyen szinten? Mert a legjobb lenne tényleg ignorálni. Mintha ott sem lenne. De az, hogy a vezetőség tudja és nem tesznek semmit, ez valamilyen szinten őket is minősíti. Biztosan nem pótolhatatlan, hogy nem mernek szólni neki! Gondolom nem csak veled bunkó, össze kellene fogni ellene, vagy közösen akikkel még úgy viselkedik beszélni vele.

33. Ghost👻 (válaszként erre: 32. - Ildi992)
aug. 4. 20:37

A büdös bunkó kollègámmal semmit sem lehet kezdeni. Jeleztem már a főnökségnek is. Tudnak mindent,tapaszalták is,de semmi...

A fèrj-gyerek kombó...

A gyerek tini lány. Semmi se jó neki,semmi nem elèg neki rossz napján nagyon bunkó az apjával amit az apja nem jól kezel amin összevesznek.

Ezerszer beszèltem már velük.

Együtt,külön-külön.

Ideig óráig használ is,de aztán ott folytatják ahol abbahagyták.

Ezen egy idő után èn is felkapom a vizet,mert borzasztó azt hallgatni hogy az a kèt ember "öli" egymást akiket a legjobban szeretek.

aug. 4. 20:25
Ha írnál egy két példát jobban tudnánk segíteni. :)
31. Imisz
aug. 4. 20:19
Talán a férj-gyerek vitát könnyebb elkerülni / megbeszélni velük. A kolléga....ha tényleg büdös bunkó nehezebb, de vele is megér egy próbát.
30. Imisz (válaszként erre: 29. - Ghost👻)
aug. 4. 20:15
Akkor rögtön beszéld meg a problémát őszintén, nyíltan. Ne hagyd, hogy teljen benned. Így te is azonnal megkönnyebbülsz, és a másik fél is ért belőle remélhetőleg.
29. Ghost👻 (válaszként erre: 27. - Imisz)
aug. 4. 19:35

Pontosan!

Lassan telik az a pohár majd kicsordul.

Egy ajtó bevágása ès le is higgadok,de ez nem mehet ìgy tovább.

Ildi!

Köszönöm neked is;

Elgondolkodtató amit ìrtál. 😘

aug. 4. 19:30
A düh nem más, mint mások hibáját, viselkedése, értékrendje nem felel meg az enyémnek. Tehát dühös vagyok, mert nem azt tette, vagy mondta amit én elvártam. De minden ember más. A hüLLyéknek meg kell engedni hogy Hü@lyék legyenek. Joguk van hozzá. Az hogy kiakadsz attól a gondolkodásuk nem fog megváltozni. Vedd be a leszarom tablettád, én enged meg, hogy a másik úgy viselkedjen ahogy akar. Nem kell dühösnek lenned ez véget. Az, hogy elmész onnan, vagy tarod vele a kapcsolatod, ez már a te döntésed. Tehát legyél megengedő állapotban. Mindenki úgy viselkedik ahogy akar, még akkor is, ha nem fér bele az értékrendetbe. Te jobbra mész, ő meg balra, vagy elküldött melegebb éghajlatra, és mosolyogva folytatod a napodat.
27. Imisz (válaszként erre: 4. - Ghost👻)
aug. 4. 19:27

Évente 1x-2x az belefér és talán kell is. Azért nem gondolom, hogy egyetlen dolog miatt önti el az agyadat a sz@r. Az szépen, fokozatosan telítődik aztán jön egy pont.....egy szó, egy mondat, egy tett, egy bármi! És egyszer ki is kell adni magadból a feszkót! Utána gondolom meg szoktál nyugodni, és valld be utólag jól is esett kiadni. Így vagy úgy. Én legalábbis így voltam :) Pattogtam örökké, röpült tányér / pohár/grízes doboz, ami a kezem ügyébe került, egyszer a tv távirányító beleállt a szekrényajtóba (csak mert a férjem elhajolt előle :) )

Aztán az évek múlásával -meg ahogy a gyerekek születtek, mert előttük csak nem lehet- lenyugodtam. :) Viták persze voltak vannak lesznek, de már nem dobálózok, csak szavakkal. :)

26. Ghost👻 (válaszként erre: 25. - 6b12a4f57f)
aug. 4. 19:25
Sajnos nem minden fehèr ès fekete. Ez nem ilyen egyszerű.
25. 6b12a4f57f (válaszként erre: 16. - Ghost👻)
aug. 4. 19:20
Értelmes emberekkel meg lehet beszélni, hogy legyenek szívesek ezt vagy azt abbahagyni, mert zavar. Akiket kizártam az életemből, nem voltak értelmes emberek.
24. fincsi5 (válaszként erre: 23. - Vigyefene)
aug. 4. 18:37
A 4. k.i.b.meg körül 😂
23. vigyefene (válaszként erre: 20. - Fincsi5)
aug. 4. 18:00

Te Fincsi.

Hány mondatot tudsz kiabálni, mielőtt berekedsz?

22. Ghost👻 (válaszként erre: 20. - Fincsi5)
aug. 4. 17:59
Eddig èn is csapkodtam,de le kell állnom,mert ezt a fájdalmat mèg egyszer nem akarom átèlni.
21. vigyefene (válaszként erre: 19. - Vigyefene)
aug. 4. 17:58

Corelle.

[link]

20. fincsi5 (válaszként erre: 1. - Ghost👻)
aug. 4. 17:57

Kiabálok, és 1-2 ajtót bevágok. 5 perc múlva semmi bajom.

Hetente 1x kb.

Mert ahogy öregszik, minden rossz tulajdonsága csak rosszabb lesz.

19. vigyefene (válaszként erre: 18. - Ghost👻)
aug. 4. 17:57
Rendben. Akkor a Corelle tányérokat ajánlom, mert azok pattognak mint a labda.
18. Ghost👻 (válaszként erre: 17. - Vigyefene)
aug. 4. 17:56
Fantasztikus, viszont ez most komoly.
aug. 4. 17:54

Nagyon szerencsés időket élünk, mert válogathatunk.

Földhöz csapkodhatunk ugye Herendi porcelán tányérokat, vagy Corelle tányérokat, ami nagyon nehezen törik.

Ha én csapkodnék, akkor a cica által használt papír tányérokat vágnám falhoz/földhöz.

16. Ghost👻 (válaszként erre: 15. - 6b12a4f57f)
aug. 4. 17:39

2 ok.

Egyik a büdös bunkó kollègám a másik mikor a fèrjem ès a gyerek veszekednek.

Ezeket nem zárhatom ki az èletemből.

Nem vagyok tele indulattal,de ha felmegy a pumpa akkor jön az indulat is.

1 2

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook