Ducin de szexin? (beszélgetés)
És elmondod hogy csinálod? :)
Egyszerűen csak egy rakás szerencsétlenségnek érzem magam. :(
Tök jó amikor érzem, nem vagyok egyedül. :)
A párom így is kíván, csak meg szeretném lepni. De sajnos vannak önértékelési problémáim. És nem tudom hogyan tudnám elfogadni magam. Ő hiába dícsér... Jól esik, de az önbizalmam sajna nem jön meg.
Na végre egy jó fórum!
Egy duci is lehet nagyon szexi!Olyan ruhákat és fehérneműt kell választani,ami az előnyöket helyezi előtérbe.Pl a jó cicik.A ducik általában el vannak látva vele,szépen ki kell emelni egy csábos cicifixel és egy lenge köntöskével és a hurkácskák már senkit sem fognak érdekelni!:DDDDDD
Az nem igaz,hogy kinéznek a boltból,pl. engem még soha sem néztek ki.Pedig engem se fúj el a szél.Ráadásul nekünk fehérneműs boltunk volt...volt ott minden.:-)) Szerintem ami biztosan szexi tud lenni az egy jól kiválasztott babydoll,azokból is vannak olyanok amik nem teljesen nyitottak és igazán csinosak.
A -mű- fűző azok felejtősek..azok elég érdekesen állnak..:-)
Combixel kapcsolatosan van egy izzasztó élményem.:-D hát hmm... nem tudom mi volt a hiba (de sejtem h bennem volt) ..nem maradt meg a combomon..pedig nem keveset küzdöttem vele.:-D
Csupan csak 90/B-s melltartot hordok, az se keves azert.
Figyelj, ha jol el tudod tuntetni a ruhad alatt rejlo husikat, es olyan darabokat vasarolsz, amelyek az elonyos oldalaidat emelik ki, akkor utanad is megfordulnank az utcan. Es nem komuvesekre gondolok, azoknak mindegy, csak lyuk legyen. Es igen, van hogy megfordulnak utanam az utcan, es nem azert hogy a szemukkel lemerjek hany mazsat is nyom a merleg.
Szerintem ez nem igy van, nem ertek egyet veled.
En szexinek erzem magam egy dogos fehernemuben. Talan tulteng az egom, de nem banom. Vagy tul sok bennem az onbizalom. De en ugy tartom, hogy aki nem kockaztat, az nem el es nem tanul.
Es nem neznek ki egy boltbol sem. Van egy jol bejaratott fehernemus kedvenc uzletem, az elado holgy mar ismer, tudja, milyen darabokat adjon nekem. Es a paromnak igy tetszem, es mindig is lesz olyan pasi, akinek majd PONT igy kellek. Persze eltekintve mindezektol, probalok megszabadulni a feleslegemtol.
A párod eddig is látta a testedet...gondolom,nem csak ruhában...:)ha eddig bejött neki a testalkatod,akkor ha felveszel egy szexisebb darabot,csak fokozod a vágyát...nem lesz neki meglepetés,hisz ismeri a testedet....:)
Próbáld ki,lazulj el,érezzétek jól magatokat!ennyi az egész...
és nem feltétlenül harisnyakötőben kell villantanod,egy szép bugyi, melltartóval...ami kissé eltér az eddigiektől,dögösebb,szexibb tuti befutó lehet...:)
Egy szexis hálóing vagy fehérnemű feldobja az együttléteket. De mégis egy duci lány hogy lehet szexis?
Én is az vagyok, de egyszerűen nem tudom magam elképzelni harisnyakötőben. Pedig a párom biztos örülne. Esetleg tippek? :)
További ajánlott fórumok:
- Szerinted egy fiatal 21 éves lány, hogy tarthat szexinek egy nála 20-30évvel időssebb férfit?
- Hastánc ducin . . .ciki?
- Egy nőnek csinosnak, szép arcúnak vagy szexinek kell...
- Tényleg túlzás, ha arra kérem a csajomat, hogy szólítson szexinek?
- Nagyon szexinek tartom a kerékpáros ruhát viselő, fiatal,...
- Spicces szemmel a férjem ugyan olyan szexinek làtom, mint...