Drew Barrymore szeretője akarok lenni! (beszélgetés)
18. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 17. - Ágio8405)
nov. 22. 17:43
Igen, az valóban jó lenne, mert csak pár egyszerű mondatot tudok, de azon leszek majd hogy jól tudjak kommunikálni úgy is. Köszönöm a tippet.
17. Ágio8405 (válaszként erre: 13. - Kaliforniai tornádó)
nov. 22. 17:29
Akkor ime az első lépés: tanulj meg angolul. Az a való életben is csak hasznodra fog válni.
16. Regin_a (válaszként erre: 1. - Kaliforniai tornádó)
nov. 22. 16:57
Talán ha próbálnád becserkészni ahogy egy nőt szokás!
15. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 14. - David Cross)
nov. 22. 16:49
Így igaz, sajnos
14. David Cross
nov. 22. 16:45
Én is sok színésznő szeretője akarok lenni, de elérhetetlenek :(
13. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 12. - Ágio8405)
nov. 22. 16:39
Olyanokat ami rávilágít arra hogy hogyan kell lépcsőzetesen előre lépni vagy addig amíg legalább országosan népszerű leszek, és onnantól gyakorlatilag felvehetem a kapcsolatot nálam nagyobb nagyobb kaliberű emberekkel is. Vagy pedig olyan ötlet hogy kihez forduljak, ez a tipikus én kérek valakit hogy szóljon annak aki szól annak, aki szól és így tovább, csak a megfelelő helyen kell zörgetni ami nem sikerült eddig. Mondjuk ha van egy főnök 100 alkalmazottra, csak 1 százalék hogy az én dolgomat támogatja, annak is van 100 partnere, 1 főnök, az már 10ezer ember, most csak mondtam valamit, de nagyon el kell találni hogy olyan dolgot mondjak és úgy tálalva hogy az kelljen neki a százból, a 10ezerből és így tovább. De nem tudom mi lehetne az. A 3.dolog meg az emberség hogy látod e a másikon hogy szívvel lélekkel igyekszik stb, és nyilván akiért ennyire teperek, annak én is látom a lelkét. Ilyenekre gondolok, csak nem tudom kik a megfelelő személyek akikhez jó fordulni és hogy csináljam hogy ne legyek túl sok azoknak akik előbbre vihetnek, vagy kapcsolatokat, elérhetőségeket adnak. Drew eléggé empatikus személyiség, de amíg a létezésemről se tud, nyilván nem mondja azt hogy na gyere a műsoraimba vagy interjúra vagy bármi ahol beszélhetünk. Bármilyen ötletért hálás lennék, akkor is ha nem túl erős ötlet. Tudom nekem is tenni kell, és fogok is, csak tudjam mit kell. Ezt szeretném csupán. Tisztába vagyok az esélyekkel is sajnos.
12. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Kaliforniai tornádó)
nov. 22. 16:21
Milyen ötleteket?
11. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 10. - 9d573f0658)
nov. 22. 16:13
Köszönöm szépen
10. 9d573f0658
nov. 22. 15:58
Remélem hogy összejön neked.
9. Pulcsis (válaszként erre: 1. - Kaliforniai tornádó)
okt. 26. 10:05
Tessék, egy használható tipp: pszichiátria.
Szívesen! 🤣
8. Hansika
okt. 26. 08:00
En ugy tudom, takaritonöt keres, dugäs kenyszer nelkül...
7. barai
okt. 26. 07:36
Jó szerencsét!
6. Sirga (válaszként erre: 1. - Kaliforniai tornádó)
okt. 26. 07:09
Ötletet nem tudok adni, de nagyon sűrű vagy nekem ma reggel. :/
okt. 26. 00:41
Jó kép, köszi. Csak az a baj hogy 2024 szerepel a címen, pedig ez tavaly októberbe készült amikor saját magát fotózta tv nézés közben. Ezt onnan tudom hogy feltette a rajongói oldalra, de ezen kívül sok minden más érdekes is történt vele azóta. Hát a telefonszámmal nem sokra mennék amúgy sem mert csak próbálkozom az angollal, szóval nem értenénk meg egymást egyelőre.
4. f997b1d100 (válaszként erre: 3. - Andi6020)
okt. 26. 00:15
Na, már meg is van! 😂😂
3. andi6020 (válaszként erre: 1. - Kaliforniai tornádó)
okt. 26. 00:06
Legjobb helyen jársz. Én vagyok az, Andi álnéven.
2. f997b1d100 (válaszként erre: 1. - Kaliforniai tornádó)
okt. 26. 00:04
okt. 25. 23:47
Drew Barrymore szeretője akarok lenni. Nagyon sokat jelent nekem, de eddig vagy kinevettek vagy azt mondták nem vagyok normális. Pedig én csak használható ötleteket szeretnék