Drága kisfiam születése (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Drága kisfiam születése
Szia,
gratulálok a kisfiadhoz. Én is 2009. jan. 27.-re voltam kiírva, de engem megváratott a kisfiam :)
Sok boldogságot nektek, köszi a történetet.
Gratula a bébihez, nagyon szép!
Az miatt viszont ne bánkódj, hogy császár volt, engem is császároztak, mert a bébi elfordította az utolsó pillanatban a fejét.. A felépülésem sokáig tartott, de megérte!
Gratulálok a picihez.
Nekem cisztám volt, úgy vágták a hasamat mint császárnál :( de azt mondják késöbb nem biztos, hogy császár lesz.
Gratulálok!
Mindenképpen megpróbálnám a másodikat a helyedben esetlege egy másik kórházban természetes úton. Nekem van a rokonságban, akit először császároztak, másodjára természetesen is összejött:)
Hajrá!
Gratulálok a kisbabádhoz!
Még szülhetsz természetes úton!
Sok boldogságot!
Gyönyörű baba, szép történet!! Miért kell végleg lemondanod a természetes szülésről? Kistesó sem születhet már természetes úton?
Egyébként aki a vajúdást átélte (főleg ennyit!), az 99%-ban átélte a természetes szülést, csak a végén a hasán bújt ki a baba, nem alul :)) Szóval ne omoljon össze benned egy világ, szép, egészéges kisfiatok van, s tényleg ez a lényeg ;))
Ugrás a teljes írásra: Drága kisfiam születése
További ajánlott fórumok:
- Kisfiam Olivér születése
- Az első csoda - kisfiam születése
- Új szerelem vette kezdetét, még pedig a kisfiam születésekor.
- Ismer valaki kisbaba születéséről szóló számot? Mint pl. az "Édes kisfiam" Csak kislányról, vagy amelyik nem fiúról szól? Van ilyen?
- Olivér vagy Luca? Kisfiam születése...
- Drága kisfiam, Nándi születése