Dr. Who, avagy Ki vagy, doki? (beszélgetés)
Nem tudom, kinek mi. Nekem volt időm megkedvelni, mai napig kedvenc Dokim. :))))
Eredetiben sokkal jobb. Én szinkronosan nem láttam túl sok részt, sokat elvesz a sorozat varázsából... Szerintem.
És Chrisben mi nem tetszett?
Eredetiben vagy szinkronnal néz(t)ed?
Az én kedvenc doktoraim David és persze még Matt is!
Imádom a sorozatot! nagy rajongója vagyok! :)
Sziasztok!
Akik ismerik, és szeretik ezt az angol sci-fi sorozatot, azok írjanak, én nemrég kaptam rá, az 5.évadtól kezdtem el nézni, nálam nagy kedvenc:)
Én még nem adtam fel...
Tényleg nem ismeri senki? :-(
Továbbra is sehol senki... :-(
MERT NEM TUDJÁTOK, MI A JÓ!!!!!! :-D
Jaj, én nagyon szeretem!
A párom szerettette meg Velem, de már én is nagyon bírom! :-) Hihetetlen dumák vannak benne, meg sokszor olyan jó sztorikat bírnak kitalálni, hogy csak nézek! :-)
Cristopher Eccleston a kedvenc dokim, de David Tennant is nagyon jó! :-)
További ajánlott fórumok:
- Lombikprogram 5 hetes terhes vagyok és a doki szerint embrió nincs
- 22 hetes terhes vagyok. Egyik napról a másikra "lebénult" az arcom bal fele. A doki szerint nincs gyulladás, lehet "csak" huzatot kaptam?
- A 33. héten vagyok és a doki ma látta az ultrahangon, hogy rá van tekeredve a gyerek nyakára a köldökzsinór. Ez mennyire veszélyes?
- Gyerekem tejallergiás születése óta, azt mondta a doki, adjak neki szója vagy rizstejet, hol lehet ilyet venni?
- Segítsetek! 5 hós pici fiam nyelvén fehér foltok vannak, mintha valami lepedék lenne, mi lehet? Hívjam a dokit vagy ráérhet hétfőig? V
- Magándoki vagy SZTK?