Dr. Vass Ferenc dömsödi fogorvosról szeretnék tapasztalatokat olvasni! Köszönöm a hozzászólásokat! (beszélgetés)
Én a hozzászólóval ellentétes tapasztalatról tudok beszámolni. Az orvos kedves volt, a kezelés fájdalommentes. Olyan fogat mentett meg, amelyről azt gondoltam, hogy biztosan ki kell húzni.
A rendelő ajtaján viszont ki van függesztve, hogy a rendelet alapján naponta csak 12 beteget láthat el lehetséges, hogy ezért küldte el a beteget. Nekem abszolút pozitív a tapasztalatom, csak hozzá járok.
Kedves Kriszti 1212!
Tapasztalat az van, negatív!!! Pont tegnapi eset a Feleségem volt nála /helyi lakos/,mert nagyon fájt a foga. A rendelési idő elején már ott volt és a doki meg is nézte neki, de haza küldte mondván csak 1 nap 10 embert tud ellátni, de mivel Ő volt az első így egy kicsit fura!Elküldött minket és április 3.-ra adott időpontott. Mivel szerinte nincs begyulladva és nem igényel semmit. Ezzel ellentétben Kunszentmiklóson aznap este a Szilágyi Doktor Úrnál ki kellett húzni ,mert menthetetlen volt az a fog. Egy mogorva fickó amúgy sokan rossz véleménnyel vannak. Üdv Zoli
További ajánlott fórumok:
- Ide írj, ha máshoz nem tudsz hozzászólni!
- Adj hozzá mindig annyit, ahányadik a hozzászólásod lenne!
- Elgondolkodtál már azon, hogy a fórum hozzászólások alapján bárki részese lehet az életednek?
- Legyen a Tiéd az utolsó hozzáSZÓlás
- Szerintetek már nem vagyok neki olyan fontos? /Bővebben az első hozzászólásban/
- Hogyan lehet a hozzászólásba sziveket beilleszteni?