Dr. Urszán Albert (beszélgetés)
Sziasztok.
Engem többször mütöt az UA az elsö gyönyörü volt a csere után jöttek a problémák-a korrekciot is csak ugy csinálta meg hogy azt mondtam akkor legyen egybe másik mütéttel. (természetesen teljes árban)
Már akkor is mondtam hogy valami nem jo. Most már fáj tehát ujra mütét viszont nem tudok benne megbizni.
Tud valaki megbizhato jo orvost ajánlani?
Judit
Sziasztok!
A tanácsotok, véleményetek érdekelne. 4 hete volt a felvarrás+ Implantációm (300-as). Műtét után gyönyörűek voltak a cicik, de az egyik mellemben volt egy kis savósódás. Párszor tisztítani kellett. Most ez a cicim alja szinte teljesen egyenes és a mellbimbó legalább 1 cm-rel lejjebb van, mint a másik. A másik mellem gyönyörűen gömbölyű és hetykén áll. A problémás kicsit lefelé és kevésbbé gömbölyű. Azt mondta a doki, hogy az alja vissza fog gömbölyödni és még változni fog. Várjuk meg a 8. hetet. Nektek mi a véleményetek, tapasztalatok ez a mellem is olyan szép lesz, mint a másik és körülbelül egyforma lesz? Tényleg rendbe jön? Előre is nagyon köszönöm a válaszokat! Most nagyon el vagyok keseredve!!!! 😪
Szia!
Szeretném megkérdezni,hogy milyen technikával csinálta a felvarrást az első orvos?
Semmilyen heg nem látható 😶
Döbbenetes a különbség a két orvos munkája között.
Sziasztok,
Esetleg van vkinek friss tapasztalata dr Urszannal? Felvarras es meretbeli kulonbseg (nagy!) kiegyenlitese lenne, ot ajanlottak, de nem tudom, h aki lentebb nem javasolta, ott mi volt a gond. Segitsetek kerlek!
Koszi!
Köszi a figyelmeztetésedet … :))
Szerencsére csak most vettem észre, azóta meg is operáltattam magam nála, minden tökéletes, mindennel nagyon meg vagyok elégedve, nagyon szépek lettek a melleim.
Szia! Én a múlt héten volam Urszán dokinál konzultáción, szakmailag meggyőző volt, emberként kicsit "nyers". Gondoltam nem is megyek már máshoz, szeptemben szeretnék műtétet, le is fixáltuk az időpontot, bár most eléggé rámijesztettél :(
Ajánlották ismerősök is akik elégedettek de képeket nem láttam róluk.
Én csak 158 cm vagyok, 220 cc-ben állapodtunk meg a véleményed olvasása után félek kicsi lesz, lehet lemondom az időpontot. A honlapon elég jó képek vannak, bár oda csak a legszebbeket teszik fel. Nagyon sokat segítene a döntésben ha elküldenéd a képedet és láthatnék a dokinak olyan munkáját is ami nincs a weblapon.
Gyönyörűek lettek, néztelek, jól döntöttél én is tervezem a műtétet.
Ezek szerint a doki jó választás volt.
Huuu koszi, nekem is ez a velemenyem. Ugy tunt hogy a tobbi orvos tul baratsagos de o inkabb professzionalisnak tunt, csak a munkajara koncentral es ugy is kell lennie mert nem havert keresek hanem egy sebeszt.
Neked o csinalta? Van keped?
Szia! Engem ő műtött, felvarrásom volt és azért választottam Őt, mert nem szabdalt szét, csupán bimbó körül és függőlegesen vágott kb. 5 centit, ami már nem is látszik, mindez volt két éve.
Alul nem vág és gyönyörűen dolgozik, senki nem mondja meg, hogy műtve vagyok.
Barátnőmet szintén ő műtötte , de őt kb. 10 éve és még mindig állnak a cicijei pedig neki is csak varrás volt.
Ha tudok teszek föl képet, mert van valahol egy mappám a műtéttel kapcsolatosan, ha megtalálom teszek föl.
Azt tudom, hogy természetességre törekszik ő nem csinál műhatású, felfújt luficiciket.