Dr. Svajda Bernadettről mi a véleményetek? (tudásbázis)
Katasztrófa a hölgy. Az egy dolog, hogy zero kedvesség, végülis a vizsgálatért fizet az ember. De: egy "tankönyvszerű" panasszal mentem hozzá, furcsa "izé", ami növekszik, vérzik, viszket, pörkösödik, kiújul. Diagnózisa: bakteriális fertőzés. Gyógymód: antibiotikum. Oké. 3 hét antibiotikumkúra után csak romlott a helyzet. Bevágtam a durcit, elmentem másik orvoshoz. Elmondtam, mire jutott Bernadett, csak csóválta a fejét, közölte, 99%, hogy rákos daganat, és haladéktalanul irány egy sebész. Sebész megnézte, jelezte, hogy ő ugyan nem bőrgyógyász, de a másik doktornőnek igaza van, tutira daganat, kb. ezer ilyennel találkozott már, mind az volt. Le is vette, szövettan eredménye: noduláris basalioma. Szerencsére az 5mm-es biztonsági zónás kimetszés elég volt, nem kellett kemora és társaira mennem.
Kedvem lett volna elmenni Bernadetthez, és visszakérni a vizsgálat árát. Innen is gratulálok a csodás félrediagnosztizáláshoz, részemről soha többé nem megyek a rendelője közelébe sem, mert ha rajta múlt volna, akár hullajelölt is lehetnék. Leülhet, egyes.
Szia anakitti!
Nah erre én is nagyon kíváncsi lennék. Ha van valami infód kérlek oszd meg velem is! :)
Köszi!