Dr. Mosonyi Péter tel.szám (beszélgetés)
Sajnos nekem is hasonló véleménmyem van Mosonyiról. Pedig nagyon bíztam benne, sokan ajánlottátok itt a fórumon, de nem jött be.
Lehet, hogy már elszállt egy kicsit, de az elég durva, amikor már csak a pénz a fontos egy embernek.
Az pedig egyenesen felháborított, hogy a meddőségi vizsgálatok elején már a lombik felé terelgetett, mert mint kiderült érdekelt volt abban, hogy egy bizonyos orvoshoz járjak.
Igen. Ez jelenleg a magyar egészségügy.
Mindenért fizetünk, pedig a TB-t minden hónapban levonják tőlünk, amiért eddig nem sokat adtak még.
Szia!
Én hozzá jártam, de nem ajánlom.
Nagyon szereti a pénzt és egyetlen laboros beutalóját nem fogadták el az SZTK-ban, tehát csak magán laborba tudtam menni, pedig 16 éve fizetem a TB-t.
Amikor mondtam neki, hogy szeretnék TB alapon legalább ezekre a vizsgálatokra elmenni, akkor meg nem tetszett neki és mondta, hogy bemehetek az "Ő kórházába". Aztán kérdezősködtem és a kórházban is tartja a markát. Szomorú, pedig az 1. találkozáskor nem volt rossz tapasztalatom vele kapcsolatban.
A HSG vizsgálathoz pedig még fájdalomcsillapítót sem ad, ami anélkül nagyon brutális.
SOS szükségem lenne Mosonyi Dr magánrendelőjének a címére vagy bármilyen elérhetőségére.
Fontos lenne!! Köszönöm!
Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem írni priviben Mosonyi Péter mobilszámát?
Sajnos elvesztettem a telefonom, vele együtt az ő számát is...
Segítségetek előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Idézetek Müller Pétertől :)
- Állatkínzás: Tímár Péter díjazta
- Debrecenben szülni kinél? (Török Péter? Krasznai Zoárd?)
- Tapasztalatot kérnék Varga-Horgosi Ágnes és Mosonyi Péter nőgyógyászról
- Hol találom meg Mosonyi Aliz Éhes vagyok mesekönyvét?
- Dr. Mosonyi Attila szolnoki nőgyógyászról mik a tapasztalatok?