Dr. Hidas Gábor szülész-nőgyógyász (beszélgetés)
szia hanna15!
orulok h irtal nekem. es hova mesz hozza rendelesre? magyarorszagra vagy nemetbe?
Szia!
Megadom a doki számát, de úgy tudom most pár hónapra külföldre ment dolgozni. 06/30-240-8822
sziasztók én 2 fiamat Dr .Hidas Gábornál szültem ,császáral mind ketőtt ,de szívből ajánlom mindenkinek Hidast nagyon kedves empatikus orvos.
csak is jót mondhatók róla .
Sziasztok!
Senki nem írja le a doktor úr számát..?
Sürgős lenne, és sehol semmi info.
Köszi
Bea
Sziasztok!
Én is a Hidas dokinál szültem két éve, és minden tiszteletem az övé! Tényleg Sopronba jön? Nagyon jó lenne! Tudtok erről valamit?
Sziasztok!
Kell még a doki száma?Én nála szültem,és másodszor is őt fogom választani.
Kedves Lonci44,
kérlek ha van időd,küldd el nekem is Dr Hidas Gábor szülész-nőgyógyász telefonszámát, sajnos én sem tudtam megszerezni.
Segítséged, előre is köszömöm! :-)
Üdv.Mandula_
Szia!
Átküldtem privibe a számát. Sajnos nekem nem lesz kisbabám egy nőgyógyászati műtétem volt nem rég sürgősségivel Ő műtött nagyon jó tapasztalatom volt róla nagyon közvetlen. A jelenlegi nőgyógyászom beteg és helyette keresek valakit de valószínű Ő lesz az. Várom a tapasztalatokat.
Szia Lonci!
Azt nagyon megköszönném, mert azóta sem sikerült megtalálnom :( Holnap megyek a kórházba, 12 hetes UH-ra, nagyon bízom benne, hogy ő lesz, mert az én dokim még mindig szabin van.
Neked sikerült beszélned vele? Neked is lesz babád? :)
Várom a számot!
Üdv!
Szilvicsilla
Szia Lonci!
Én még rosszat nem hallottam róla. Egyszer találkoztam vele, egy tanácsadáson ő helyettesített, nagyon kedves volt. Azt hallottam róla, hogy "Aranykezű"-nek hívják a kismamák.
Ma szerettem volna én is felkeresni, de sajnos nem találtam elérhetőségét.
Én egyébként Nagy Bálint-nál döntöttem, de most elgondolkodtam, mert 6 hét alatt nem sikerült összefutnom vele...
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek ki az ország legjobb Szülész-Nőgyógyásza és miért (név és hely megjelöléssel)
- Pécsen szülész-nőgyógyászt keresek
- Békés megyeiek, van e valakinek véleménye, tapasztalata Dr. Jánky Béla szülész-nőgyógyász szakorvosról?
- Tud valaki Szekszárdon normális szülész-nőgyógyászt?
- Mi a véleményetek Dr. Aranyosi János szülész-nőgyógyászról? MIt, mennyiért vállal?
- Dr. Hartmann Gábor szülész-nőgyógyászt ismeri valaki?