Dr. Dubecz Dániel nőgyógyász. (beszélgetés)
Kedves Mónika!
Meg tudnád adni nekem is dr.Dubecz Dániel elérhetőségét, valamint hogy hol rendel pontosan Vácott?
Köszi, és szép napot.
Szia Mindenki aki érdeklődik
Személy szerint mind a két lányomat nála szültem és maximálisan meg voltam elégedve vele.
Kedves, figyelmes és tényleg mindenben számítani lehet rá. Bármit kérdezhetsz - tuti kapsz rá választ.
Az első lányomat vácon, a másodikat sajnos a Nyírőben kellett megszülnöm. Nagyon rossz élmény volt mint kórház a vác-i kórház szálloda ahhoz képest. De erről nem az orvos tehet.
Nem tervezek több gyermeket, de ha mégis lenne biztos hogy hozzá mennék megint. És nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek aki türelmes, figyelmes és kedves orvost keres.
Szia Ani2!
Ha dr. Dubecz Dániel szülész-nőgyógyásszal kapcsolatban volt kérdésed, szerintem nagyon alapos és figyelmes orvos. Én nála szültem a 2. gyermekem és bármilyen problémám volt, fordulhattam hozzá, akár telefonon is. A stílusát meg kell szokni, de szerintem lelkiismeretes.
Jelenleg Vácon van magánrendelése és a váci kórházban dolgozik (azt nem tudom, ott van-e a kórházon belül rendelései ideje).
További ajánlott fórumok:
- Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat
- Vélemények szombathelyi nőgyógyászokról
- Debrecenben szeretnék igazán jó nőgyógyászt találni
- Szegedi nőgyógyászok! Kit ajánlotok, kit nem, tapasztalatok?
- Szűnni nem akaró nőgyógyászati megbetegedések/kórosan bő folyás, gyulladások, stb./ Mit lehet tenni, mikor már semmi nem segít?
- Dr. Farkas Dániel nőgyógyász