Dolgozott valaki az ING biztosítónál? Mi a tapasztalat? Megéri belevágni? (beszélgetés)
Az Allianznál is tavaly volt nagyon sok változás, és máig elég nagy a kupi náluk...
Hát én ahogy a kollégákat hallom, az ING-nél a legkevesebb, hogy kutyába se veszik az üzletkötőt...pedig belegondolsz nélkülük nem menne a verkli...
Így nehéz, ha akarod írok priviben tel.számot és hívj fel, adok pár használható tanácsot. Én 15 éve élek ebből, most is tizedmagammal...
Tudnál nekem pontos dolgokat mondani,hogy mik ezek a szivatások?
Az All-z-nál voltam, ott nagyon sok negatív sérelelm ért.
Az melyik biztosító volt?Én változatlanul azt mondom jó szakma, ha tisztességesen csináljuk szép is, és jól lehet keresni-sőt mondjuk ki átlagon felül.
Viszont én az ING-hez nem mennék - ott aztán van szivatás...
Szia! Úgy látszik itt is összefutunk...én nem voltam ING-s, de 15 éve biztosítónál dolgozom, és sok kollégát ismerek. Az ING-nél nagyon jó a képzés, viszont tavaly kurtítottak az anyagiakon és elég sz@r a munkahelyi légkör......állítólag kutyába se veszik az üzletkötőket..
Ha akarod megmondom, hová érdemes menni. És hidd el nem hiéna munka, ha valaki tisztességgel és hozzáértéssel csinálja....
Szia.
Ennyire dúrva?
Hááát.
Én semmilyen biztosítónál nem dolgoznék, mert igazi hiéna-munka.
Valamikor "dolgoztam", de utáltam magam.
Szó szerint rá kellett az emberekre tukmálni a terméket.
Szóval csak akkor vágj bele, ha nincs más megoldás!