Dolgozik valaki közületek polcszervizesként? Információra lenne szükségem..... (beszélgetés)
Itt van egy álláshirdetés-ha még nem láttad-, nem tudom aktív e még, de van telefonszáma, hátha legalább felvilágosítást adnak.. Ugyanaz a tercio-s
sajnálom :( nem tudtam, hogy ez ilyen felkapott dolog, hogy még válaszra se méltatnak..
ha esetleg megtudok valamit, jelzem :-)
addig is hátha van itt valaki, aki tájékozottabb
tudom,hogy viszonylag jól keresnek,pont ezért sztném tudni,hogy megy ez.
Vannak nálunk is,természetesen,de én már többeknél is próbáltam érdeklődni,semmire nem jutottam,mert vagy nem akar segíteni,vagy csinálja már 10 éve vagy több és nem tudja,manapság hogy megy ez ,vagy az a válasz,hogy nekem is ez vagy az az ismerősöm segített.Eddig másra nem jutottam ....egyébként itt neten külön polcszervizes cégekre is kerestem és jelentkeztem is /lásd pl :p.o.p/ aztán annyi "visszajelzés jött:"köszönjük jelentkezését,kollégáink hamarosan megkeresik",ami egy rendszerüzenet és azóta se semmi.
szia itt is :-)
nem tudom milyen multinál dolgozol és milyen pozícióban, de az jutott eszembe elsőre, hogy ha jár oda polcszervizes és van lehetőséged vele beszélni, akkor első kézből kaphatnál infot, esetleg munkát is :)
volt egy ismerősöm, aki ezzel foglalkozott, de sosem kérdeztem tőle, hogy ez hogy működik :(
állítása szerint jól keresett, co.. cola-nal volt, többet nem tudok
További ajánlott fórumok:
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Fiúnevet keresek.Viselhető, nem extrém de mégis ritkábban használt névre lenne szükségem.
- Sürgős információra lenne szükségem gimnáziumi felvételivel kapcsolatban! Tudnátok segíteni?
- Dolgozik valaki közületek PNF rendszerrel? Segítségre lenne szükségem
- Budapesten melyik kórházban végeznek ingyenes Down-szűrést? Minél több információra lenne szükségem!