Dolgozik valaki az Országos Baleseti Intézetben? (tudásbázis)
Máskor öltött nővérkének :)
Miért ne engednének be műtét másnapján?
Remélhetőleg rendben lesz minden!
Köszönöm mindenkinek, úgy néz ki, lassan rendeződnek a sorok. Holnap már be tudok menni, ha más nem, beöltözöm nővérkének :)
Riasztás lefújva :)
Hiszek neki, nem ez a gond.
Nincs nála semilyen ruha, wc papír, törölköző, stb... emiatt aggódom...
Miért nem hiszel az orvosnak?
Az ügyvédje sem tud bemenni?
Ha az orvos azt mondta, nyilván úgy is van
Miért nem hiszel neki
Infót meg tilos a személyzetnek kiadni
Hasonló helyzetben ugyan én is megpróbálnám, de elöször is hinnék az orvosnak.
Infók:
Páromat tegnap éjjel beszállították, nem látogatható, "kiemelt figyelmet" élvez. Sajnos nem mehetek be hozzá, de az orvosával tudtam beszélni telefonon, aki azt mondta, hogy jól van, ne aggódjak. Hiszi a piszi.
Kellene valaki, aki mint ott dolgozó be tud menni hozzá és ha mást nem is pár szóban elmondja neki, hogy tudjuk, hogy ott van, vele vagyunk, mindent megteszünk azért, hogy mielőbb bejuthassunk Hozzá. Priviben bővebben kifejtem, ha esetleg tud valaki segíteni.
Előre is köszönöm!
Nagyon sürgősen segítségeteket kérem!
Dolgozik valaki az Országos Baleseti Intézetben? Azon belül is hasi sebészeti osztály kellene! Ez a 6. emeleten van állítólag.... Nővér, takarító, orvos, ablakpucoló, masszőr, terapeuta, bárki lehet!
További ajánlott fórumok:
- Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézetbe járók 2016-2017
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Szívkatétereztek már valakit az Országos Kardiológiai Intézetben?
- Akik az Országos Onkológiai Intézetben szültek
- Van valakinek tapasztalata dr. Czirják Sándor idegsebész-főorvosról az Amerikai úti Országos Idegsebészeti Tudományos Intézetben?
- Van valaki, aki a Kaáli Intézetben dolgozik, a TB részlegen?