Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Sok év után visszaszokás a cigire fórum

Sok év után visszaszokás a cigire (beszélgetés)

ma 12:36
Fogalmam sincs. Én egyetem alatt dohányoztam, aztán egyik napról a másikra hagytam abba. Aztán jó 10 év múlva egy buliban rágyújtottam, és végig dohányoztam az éjszakát. Kicsit be is voltam xarva, hogy most aztán újra dohányzó lettem. De nem. Bármikor rá tudok gyújtani, alkalomszerűen. Iqosom is van, de kb. egy éve azt sem használtam.
17. libikóka (válaszként erre: 14. - Myra)
dec. 19. 15:10
Legkevésbé a nikotinhiányról szól,,csak mondom:)
16. tien (válaszként erre: 14. - Myra)
dec. 19. 14:57

Dohányoztál?

Ha igen mi a teendő?

Ha nem ,nincs kérdésem.

15. Görögtánc (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 19. 14:04
Passz, de sztem stresszes időszak. Emlékszik rá, hogy anno a cigi oldotta a stresszt, rákíván emiatt, ilyesmi. Állítólag nagyon nehéz visszaesni. Piások is akik leszoktak és komolyan is gondolják a leszokást ezért utasítják el az alkalmi italozást, mert félnek, hogy visszaesnek ha újra rákapnak az ízére.
14. Myra (válaszként erre: 13. - Tien)
dec. 19. 12:31
A nikotinhiányt lehet kezelni.
13. tien (válaszként erre: 12. - Srcrss)
dec. 19. 11:50

Kb.négy hónapig nem gyújtottam rá.

Egy vérfarkasba öltött hárpia voltam.

Szerencsére itthon még nem jutsz egyszerűen fegyverhez ,mert igen gyilkos indulatok fűtöttek.

Egyszer elborult az agyam és elszívtam egy cigit.

Sz@r , büdös és megvetendő,de pont nem érdekel.

12. srcrss (válaszként erre: 10. - Amaunet)
dec. 19. 11:25
Én úgy gondolom, hogy nem akarnak leszokni.
dec. 19. 10:55

Aki lefogyott miért hízik vissza?

Aki letette a poharat miért iszik megint?

Aki játék függő volt és évekig nem játszott miért játszik ismét? Rengeteg ilyen van.

10. Amaunet (válaszként erre: 9. - Srcrss)
dec. 19. 10:28

Azért írtam függőt, mert így gondolom ezt más esetekben is. Pl. alkohol.

Ok. Te nem voltál függő. Nem is neked címeztem a bejegyzést.:)

9. srcrss (válaszként erre: 6. - Amaunet)
dec. 19. 08:42
Kit nevezünk függőnek? Évekig cigiztem, de nem voltam függő. Abbahagytam egyik napról a másikra. Most a szagát sem bírom elviselni.
8. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 19. 07:59

Úgy hogy nincs tisztában a dohányfüst hatásával, vagy felelőtlen még magával szemben is, vagy akaratgyenge.

Fiatalon sok évig dohányoztam. Nagy akaraterő kellett hogy elhagyjam mivel munkatársak is nehezítették a dolgomat. Mikor nagyon szerettem volna rágyújtani, erősítettem magamban a hitet, miszerint ÉN NEM VAGYOK AKARATGYENGE. Az egy nagy szégyen lett volna számomra hogy elhatározok valamit és nem teszem meg.

2-3 évig még bármikor rá tudtam volna gyújtani. Ezt követően undor fogott el a szagától mint most is.

dec. 19. 07:49
Simán. A helyzet is hozhatja. 3 évig nem cigiztem, aztán olyan munkahelyre kerültem, ahol szinte mindenki szívta, ráadásul elég stresszes hely volt, jól esett a szünetben kiszabadulni. Először csak kijártam a többiekkel szünetre és néha lejmoltam egy-egy szálat, aztán újra vettem. Teljesen visszaestem. Amíg ott dolgoztam, addig szívtam is. Miután eljöttem és nyugodtabb lett az élet, újra leszoktam, de elég nehezen.
6. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 19. 07:29

Nincs olyan, hogy leszokás. Hosszabb, rövidebb ideig abba lehet hagyni. Van, aki kitart haláláig.

Aki egyszer függő volt bármikor talál rá okot, hogy miért gyújt rá újra.

dec. 19. 06:12
sokszor hallani ilyenrol,hogy emberek visszaszoknak ujra a cigire!
4. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 19. 06:11
Keresztanyum szokta mondani,,nagyon,rég leszokott,,,bármikor eltudná szívni.
dec. 19. 06:10
Az én Apám, mág magának sodorta a cigarettát. Papírt lehetett venni, a dohányt pedig ő vágta össze, miután kiszárdt, saját terméséből.
2. vigyefene (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 19. 04:53
Úgy hogy nem szoktál le, hanem csak egy ideig szüneteltél. Én is cigarettáztam sok évig, de már évtizedek óta nem bagózok. Kezdtem amikor 2 Forint volt a Munkás. 3 Forint a Kossuth.
dec. 19. 04:33
Sok év után vissza szokás a cigire. Ez hogy lehet?

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook