Divatból használod az okostelefont? (beszélgetés)
hűűű én is, milyen ideges voltam, hogy sose azt csinálta amit akartam. :))
2 hétig azt mondtam, én kivágom, nem kell, macerás.
Köszönöm a sok választ:) Én is ig yvagyok vele... a sok alkalmazás, menetrend, és az internet.... elengedhetetlen. gyorsabb, egyszerűbb praktikusabb, min egy "szimpla" telefon :)
Ha jól gondolom akkor szinte mindegyikőtöknek van rajta internet, tehát egyből tudtak mellé nektek értékesíteni szolgáltatást....
Sosem használnék divatból.
Praktikusságot nézek mindig. Nekem azért kell, hogy legyen e-mail, Skype, nem árt a navigáció, és több egyéb, ami számomra hasznos.
Ha kilépek a lakásból, egyből be van kapcsolva rajta a net, és sokszor nagyon hasznos. Vagy csak simán elütöm vele az időt, amikor várok, buszozok.
Sok alkalmazást használok, van rajta például BKV-menetrend alkalmazás, meg országos is. Sőt, mivel nem egy városban élek, hanem állandóan utazok, (volt, hogy három város között ingáztam), nagyon jól jönnek ezek a menetrendek, akár alkalmazásként, akár könyvjelzőben elmentve.
Bevásárlásnál is használom, csak pipálom ki sorra a dolgokat, amiket már levettem a polcokról. :)
A gps is segített már, főleg kirándulásnál jó. Tanultam is már rajta, amikor nem volt más lehetőségem, hogy a vonaton elolvassak egy jegyzetet.
Szórakozáshoz is sok lehetőség van, sok játék, sok közösségi oldalas alkalmazás.
Szóval nekem ki nem esik a telefon a kezemből. :)
így már értem :))
minden funkcióját használom... amire egy B..ckBe..y képes, az nálam mind akcióban van!
0-24-ben!
divatból? :-)
ezen most jót röhögtem. én nem találom trendinek, hogy 10 percenként csipog, visít, hogy email jött, vagy éppen egy találkozón kéne ülnöm :-D
divatból 18 karátos vertut használnék, ha a telefont kiegészítőként használnám, nem pedig munkaeszközként :-D
:D.
És mennyire hazsnálod ki az alkalmazásokat, és szolgáltatásokat amik az okostelefonnal elérhetők? :)
Prezentációt kell készítenem ebből, azért a kérdés :
Nem.Hanem mert ilyet kaptam :) Megfelelne egy buta is.
De hiába okos a telefon,ugyanazok a hülyék hívnak rajta...