Divatba jöhetnének már a szőrös nők! Kezd elegem lenni a... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
A borotva nem szúr! 😉
Nincs erős szőrzetem, olykor borostás, viszonylag lassan nő a bozót, de nem okoz gondot az sem! Nekem megfelel a borotva! 😜
A borotva az nem szúr utána? A géppel tükörsima. Az egész test.
Habár ha a férjeddel a virgonckodás eme formáját is választjátok, miért ne! 😀
Hát én az élvezetes formáját kapom! Legtöbbször a férjem borotvál! 😉
Ha nem muszáj nem okozok magamnak fájdalmat és itt nem muszáj! 🤷🏻♀️
20 év géppel szedés után már nincs ilyen problémám. 😉 Akkor kezdett divatba jönni, és volt annyi eszem hogy ne borotvát használjak. Kínomban láttam az egész naprendszert, de megerte, a parom most lehordja nekem azokat a csillagokat az égről. 😃
Én már megbolondulnék szőrösen.
a szőrösség sztem "divat" sosem lesz,max van aki szőrteleníti magát,van,aki nem,kétlem,hogy lenne olyan férfi,aki erre bukna.Bár az is számit,ki mennyire szőrös,akin csak pár szál van és az is szöke,az más tészta .D
én nem tudnám magam elképzelni szőrösen,se a végtagjaimon nincs,sem máshol,aztán mindenki maga tudja....
Íí! Aki szereti, ha meg van nyírva, az szerinte mind pedofil? Jó sokan rohangálunk akkor ilyen perverzen! 😜
Kicsit fura ez!
Nekem minimum fazon, de ha ne adj isten nem sikerül egyformára, akkor csupasz! Mikor milyen!
Jelzem, elindult egy ilyen mozgalom, divat, visszarendeződés.
Én azt mondom, ha elköteleződünk valamelyik oldalon, azt csináljuk rendesen.
A kettő közti szúrós állapot nagyon visszadobja a libidóm.
További ajánlott fórumok:
- Mennyire zavarja a fiúkat, ha egy lány szőrös...
- Annyira, de annyira elegem van már a szegénységből, pénztelenségből! Szegény vagy, te hogy oldod meg a mindennapokat?
- Megint divatba jön a válltömés?
- Most divatban lévő velúr csizmákat érdemes impegráló spray-el lekezelni, vagy ez a csizma kimondottan 'szárazidős'?
- Milyen cipők/csizmák lesznek az idei ősszel/télen divatban?
- Muslincát hogyan lehet kiiktatni a konyhából, ha az egészet kipakoltam, sehol semmi amire jöhetnének, mégis vágni lehet öket a levegőben?