Discoba engedni a gyereket (beszélgetés)
Kedves fórumozók.
Végre van remény, azt hittem eddig, hogy csak én vagyok ilyen "konzervatív és unalmas", ahogy sokak hívnak mert nem járok éjszakázni, leinni magam a sárgaföldig, és meggondolatlan dolgokat cselekedni. Őszinte leszek 21 éves egyetemista hallgató vagyok, aki egy igazán nehéz gyermekkoron van túl, alkoholista édesapám keserítette meg az életünket anyukámét és testvéremét. Ez is közrejátszik abban, hogy megfogadtam sosem iszok egy kortyot sem, illetve egyetértek a neveltetésben is.De ha apám nem lett volna alkoholista akkor sem innék egy kortyot sem, miért ártsak magamnak. Anya mindenhová elengedett gyermekkoromtól kezdve, persze feltételekkel, és ez jó volt, bevált. Egyetlen-egyszer voltam discoban, de meghatározó élmény volt a számomra. Amikor az, azt hiszed haverod sakál részegre issza magát, és az egész társaság előtt elkezdenek fikázni mert nem iszol, és mert célod van az élettől (idézet: "büdös stréber"), és ezért küzdesz is (nem véletlen vagyok most is egyetemen), kikérem magamnak. Többen akartak megverni, a volt osztálytársaim közül mert nem nyúlok minden hétvégén a pia után. Hívogattak telefonon, vagy a szakmám béli fórumokon szidtak. Életem egyik legszörnyűbb 4 órája volt. És sajnos most már az a trendi a fiatalok körében ki tudd többet inni, az a vagány. Nem az erkölcs, a tudás, az illem. Jelenleg nincs barátnőm. A csoporttársaim szerint mert nem járok discoba, szerintem ez hülyeség, a nagy ő úgyis jön, és a normális, szolid lányokat, nem a discoban lehet megismerni véleményem szerint. Vicces mert pont olyan mondta ezt, akinek egy lány "csak azért kell" és aztán jöhet a következő trófea. Ez önmagában is dühít, egy lány nem egy tárgy amit birtokolni lehet, hanem egy érző lélek, akit meg kell becsülni. Hát nem ilyen lányok járnak discoba, nem is értékelik az udvarlást, vagy bókokat. Anya örül annak, hogy ilyen vagyok, hogy van célom, legyen diplomám egy jó munkám, és egy szép családom, igen ez a célom.
Szívesebben megyek el egy moziba, vagy színházba, sétálok nagyokat vagy sportolok. Olvasok, mert az jó, és hasznos és szórakoztató. Vagy épp a gép előtt ülve ütöm el hasznosan az időt, ami így vizsgaidőszakban igen kevés van. Tanulok vagy munkahelyemen vagyok addig sem gondolok ilyenekre. Vagy igazi barátaimmal beszélgetünk nagyokat. Mint ma is.
Amikor szóba kerül hogy menjünk bográcsolni, grillezni, koncertre vagy pókerezni. Szívesen mennék, ha erről lenne szó. Mert ez is ivászatba csap át. És roppant kellemetlen részemről. Mindig apám jut eszembe, és hogy mit tesz az alkohol (istenem még mindig a szörnyű emlékek). Szerintem ez nem szórakozás. Anya mindig vigasztal, és azt mondja, hogy jó ember vagyok, és leszek is. Én hiszek ebben, és szeretném, ha más is elfogadna ilyennek, és sokan gondolnák így, de ritka nagyon.
A disco zenét egyszóval rühellem, semmi ritmus. Nem lehet beszélni sem. (Habár nem is azért járnak oda :D). És az a tánc, ami csak lötyögés. Egy szép keringő, egy szamba, kuviksztepp, jive az már tánc. Igen a gólyabálban bíztam, de megint csalódás volt, fél időben ott hagytam. Ezért is fikáztak mert tudok kicsit táncolni. Persze én is hallgatok zenét félreértés ne essen, de a normálisat. Hát nem tudom mi a véleményetek, konzervatív vagyok és unalmas stréber,habár az egyetem nem tudom miről szól, ha nem a küzdésről és a vért izzadó tanulásról, vagy én csinálom rosszul a dolgokat???? Várom válaszaitokat, privát üzeneteiteket.
Mindenkinek békés boldog Karácsonyt kívánok, és sikerekben gazdag boldog új esztendőt.
Üdv: Hektor
Szia!Én se minden héten járok discoba,de néha jól esik.Inni nem szoktam,mert szeretem tudni,hogy mit csinálok.
De néha tényleg jobb a haverokkal leülni a parkba,mint egy discoban részegen mulatni...
Szülőknek:
Ha bízol a kölökbe enged el, ha nem bízol gondolkozz el magadon.
Jesszusom szerencsére engem anyum nem szabályozott ennyire 9.esen mehett, mondjuk semmi gond nem volt velem.
És még sem lettem, kurva, drogos vagy alkoholista..
Az én lányom 16 múlt ,de még nem volt diszkóba,az igaz hogy nem is szereti a tuc-tuc zenét és a "picsákat " sem szereti.
De máshova sem jár,pedig elengednénk,de nincs kivel.
Amúgy bocsi, hogy ezt írom, de nem csodálkozom rajta, hogy ennyi pedofil van! A 12(!)-14 éves kiscsajok totál úgy öltözködnek, úgy viselkednek, úgy néznek ki, mint egy 20éves! És discoba is lazán járnak! Az más kérdés, hogy a szülő tudtával, vagy anélkül!?
Persze nem mindegyik!:) Csak sajnos a környezetemben egyre több az ilyen!
Képzeljétek!Tegnap Valkó Eszti az rtl-en pont erről mesélt.Ahogy előadta, hát nagy arc a csaj.
Most bejött a Shakira tánc a dizsibe.A lányok az eggyik kezükkel támaszkodnak a falhoz és egy kis keverés Shakira mozdulatokkal kombinálva.Mint az éjjszakai bárokban a rúdnál táncoló lányok.
Azért megnézném.
Lányom 16 évesen volt először (most 20 éves), de a 2 kezemen összetudnám számolni hányszor volt azóta.
A fiam most lesz 18 éves: 1-2-szer már ő is volt.
Valamilyen szinten örülök is, hogy ez miatt nem kell hétvégente addódnom, hogy ők dizsibe járnak.
Nekem még csak 6 éves a nagyobbik, de már rettegek előre, ha el akar menni! Amit a mai discókról hallani!
Jézusom!!! Mintha anyám hangján írtam volna!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Miért nem akarok gyereket?
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Miért akarsz gyereket? Elgondolkodtál már ezen?
- Aki nem akar gyereket ide!!!
- Nem akarok gyereket!
- Szerintetek felelőtlenség 20 esetleg 18 év alatt gyereket vállalni?