Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Diós - kaskavalos recept

Diós - kaskavalos recept

A Diós - kaskavalos hozzávalói:
kb 60 db
100 g dio durvara vagva
200 g kaskaval reszelve
3 ek turo
1 p liszt
100 g vaj
4 ek szezammag
fekete bors,so
felezett mandula


A Diós - kaskavalos elkészítési módja:
Osszedolgozzuk, majd fel orat pihentetjuk. Golyokat formazunk es 5 cm-tavolsagra tesszuk a tepsin ,a tetejukre nyomunk egy fel mandulat. 200 fokon 25 percig sutjuk.

En ket hengert csinaltam a tesztabol ugy tettem a hutobe pihenni es azt vagtam 1 cm-es szeletekre, igy a sutes ido rovidebb, addig hagyjuk, mig aranyos barna szint kap, ja es 180 fokon sutottem.

Kep:
http://static.hoxa.hu/pic/naplo_kepek/2012/0222/12919009.jpg


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A diós - kaskavalos elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook