Diós - kaskavalos recept
A Diós - kaskavalos hozzávalói:kb 60 db
100 g dio durvara vagva
200 g kaskaval reszelve
3 ek turo
1 p liszt
100 g vaj
4 ek szezammag
fekete bors,so
felezett mandula
A Diós - kaskavalos elkészítési módja:
Osszedolgozzuk, majd fel orat pihentetjuk. Golyokat formazunk es 5 cm-tavolsagra tesszuk a tepsin ,a tetejukre nyomunk egy fel mandulat. 200 fokon 25 percig sutjuk.
En ket hengert csinaltam a tesztabol ugy tettem a hutobe pihenni es azt vagtam 1 cm-es szeletekre, igy a sutes ido rovidebb, addig hagyjuk, mig aranyos barna szint kap, ja es 180 fokon sutottem.
Kep:
http://static.hoxa.hu/pic/naplo_kepek/2012/0222/12919009.jpg
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: kumameya, 2012. febr. 22. 07:03
A diós - kaskavalos elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.